Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot.Dropienia Itemkow Z Bonami M1.

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec chcialbym sie zapytac na jakim lvl najlepiej dropic itemki.

Chcialbym sobie zrobic np 10 lvl i bic nim wilki niedzwiedzi itp, byc moze jak by szczescie dopisalo to wydropil bym cos z ciekawym bonem.

Robil juz ktos cos takiego w m1?

Glownie polowal bym na itemki z intem i itemki na dt.

Ale czy mozliwe jest wydropienie itemka z wilka z bonem 20% np ?

Czy lepiej odrazu sobie dac spokoj bo itemki z takimi bonami nie wypadaja na 10 lvl.

Za wszelkie odpowiedzi daje plus.

Opublikowano

To nie ma różnicy gdzie będzies takie itemy dropić..

tarcze na 1lvl z nno nawet dropią, to wszystko zależy od farta..

tak z wilka może dropnąć bon 20% na nieumarle.

Nie lepiej Ci powypełniać reklamy superrewards i zbonować eq?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie bodego 10lvl i dropiłem na niedźwiedziach srebrne bransy...czasem leciały z bonem a czasem nie

Najczęściej itemy z bonem dropią z Lin-An itd.

Opublikowano

Ja swoim dropkiem na 11lvl poszedłem na Imha, nic nie dropłem, wróciłem do 1m i postanowiłem wybrać się na metki co tobie też radzę.

Nie opłaca się bić same mobki. Szukaj metków, z nich wyskakują potworki, a z nich drop. A drop z metka? Pewnej nocy na Grymku miałem wszystkie metki dla siebie.

W 6h zarobiłem 790kk. Jak? Z metków mi dropały KU i itemki bardzo często wybonowane. Owszem były bony - 2% na DT itd. jednak trafiły się także buty +2000 hp, 10% kryta więc to już sporo kasy + kilka ku aura/silne/wirek itp. Radzę Ci także od czasu do czasu przejść się na besty.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jak na teraźniejsze czasy w metin2 polecał bym dropić medale robisz 15-20lvl mentala i idziesz na małpy jeden medal chodzi około 10kk więc ladnie mozna zarobic , mój kolega na 18lvlu poszedl do lochu i poprostu expił w trakcie expa do 22lvl czyli 4lvle wbil to dropl 19medali ;] bez 2x dropa itp poprostu normalnie . A co to np. wilków i niedźwiedzi to jak już to możesz isc dropic np. skóry i zolcie niedzwiedzia bo chodzą dość sporo no i w tym czasie mozesz dropnać tez ciekawe itemki ale ja i tak został bym przy medalach no jeszcze ewentualnie metiny ;]

Jeżeli zasłużyłem daj +

Metin2 :

Mental 70lvl Obsydian s3 Jinno

Opublikowano

heh ja nie szukam zarobku, tylko wlasnie takich wybonowanych itemkow, 20% na dt, szybkosc ruchu, inteligencja.

Mozna bonowac eq reklamami, ale od dluszego czasu nie dziala ten sposob i naprade sporo czasu musial bym spedziec robiac reklamy.

Opublikowano

Co do tych bonów wydaje mi się że największa szansa dropu ich jest w v2 , gdyż tam pełno dropi hełmów / broni / biżu / i czasem tarcze 61 z NNO

Opublikowano

Ja na metin2.sg na 10 lv droplem butki z 2k hp

To zalezy od farta , ale ja polecam 8-13 lv do dropienia w m1 14-17 w m2 17-20 loch malp(tam drop medale duzy zarobek)

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

25-35lv Pustynia/Ezo - drop ? Boski :D W 1h miałem Sun-Zi , Marmur Pająka i sporo ulepszaczy

Na ezo ( Z lurem bylem ) w 1,5h 2 riby , deszczowe buty 1,5k pż i pełno ulepszaczy :)

A jeżeli chcesz dropić w m1 to tak jak up pisali 5-10-15-20-25 Czyli metki :P :)

Opublikowano

Możliwe że ci dropnię tarcza na 1level z nno (ale musisz mieć bardzo dużego farta).

Lepiej Ci będzie powypełniać reklamy superrewards i zbonować eq.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

UP@

działają

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...