Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Cienkie Eq Na Pandoramt2

Peja9692

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się pochwalić xD słabym eq na pandorze;/

http://img6.imageshack.us/f/0308162842.jpg/ 

Jeszcze 7b muszę dodać do butów feniksa i do tarczy smoka i lwiej :) i trochę Silny przeciwko bo same abs;/ / w Bransolecie smoka miałem 10 na ludzi ale nie chaco zmieniłem bon a chciałem zmienić 6-7b i lipa;/ cóż zdarza się : )

@edit

Skille już all na P

post-157644-0-60284700-1299599434_thumb.jpg

350x19.png
Opublikowano

Powiem ci że Znakomite ! xD

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

nie wiem czy coś daje bym musiał sprawdzić lepszy by był bon wartość obrażeń magicznych ale takowego nie ma ^^

350x19.png
Opublikowano

Ja mam tylko 1 bon 250+ ataku na bm, by jako tako radzić sobie w przypadku abs na magie. EQ nie najgorsze jak na ten serwer, aczkolwiek będziesz musiał jeszcze nad nim popracować. Gdzieś na MPC forum jest TuT jak rozdać bony przy bm polecam Ci go, bo sam skorzystałem i 1/2 serwa pada ;D

Można tu też odświeżać tematy co 1 dzień?

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

HAHAHA

Tu się nie ma nic do chwalenia.

Jak Ty grasz na jakimś Veryyyyy Easy gdzie sztaby po 10m dropią to pzdr.

Ja grałem na dragonmt2 i tam tylko po 2m dropią i rzadko.

I ja bym Cie moim Bm rozwalił jak chciał.

Powiem CI tyle.

Chcesz być pro? (Bo nie jesteś)

Kup każdy rodzaj tarcz na 61 i odpowiednio dodaj 7 b i je zmień na dobre.

Tzn.

Że jest np. sokola ona ma wbudowany 10% na woja i w 7bonie zrób 15/15% na woja.

Ja na dragonie miałem tak we wszystkim.

A co lepsze Ty się chwalisz tym pewnie dlatego że wysłałeś sms za 60zł i kupiłeś eq i jesteś pro.

Słabe eq i tyle.

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

Na is nie wydałem kasy widzisz jakis itemek z IS? w IS'ie sa tylko hwangi i bronie na 70 i czy ja mowie ze to jest pro eq ? pisze wyraźnie "cienkie" i nie chce być wcale pr0 pzdr

PS.

Tez grałem na Dragon i wiem jaki tam jest poziom zdobycia eq miałem Królewskiego hwanga i zwyklego i all epik 7b ale juz nie mam :( (grałem z kuzynem)

350x19.png
Opublikowano

no eq chujowe, wyjdź bo psujesz reputacje MPC takim eq, na bm`a i ogólnie na kazda klase robis sie caaaaałe eq na osobne klasy (oprócz broni i zbroi bo to takie uniwersalne) czyli:

szaman: tarcza smoka, nieb. łzy, perlowy naszyjnik,buty itd 15/15% itd z każdym innym itemem jak nie kminisz to inaczej: masz 4 naszyjniki z nieb. łez i w kązydm robisz 15/15% na każde klase taa? ja na takim włoskim privie grąłem archerem i tak zrobiłe to krytyki po 70k a w szamanów ze STRZAŁY nie ze skilla z krytem 11k

aaa i jak jakis modek chce mi dać %% to niech napisze gdzie tu jest spam

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nie podoba się to wypier... zresztą takie eq starcza do pvp ; po co mam robić oddzielne eq na Szamanów ?? wystarczy tarcza i nie będę robił full ABS bo to nie ma sensu max ze skilla 1k...

@edit

wgl all oddzielne eq na każda klasę 15/15 nie potrzebne mi to bo po co jak pvp wtedy nie będzie miało sensu jedynie tylko na wojnach

350x19.png
Opublikowano

eq dobre i nie jestem jakis neo kidem co mówi wypier mam lepsze eq na metin2 pl mam cie na strzala tylko szanuje to i wedlug mnie masz dobre eq. a wy jak sie tak chwalicie to udowodnijcie a nie.

76983.png
Opublikowano

hahaahh ze skila 1k xDD chyba z hita :< i kurwa wytłumaczyłem EQ NA KAŻDĄ KLASE!! a 1k to Cie chyba beda inni bili -,- tarcza 35% abs buty 15 naszyjnik 15 kolce 15 hełm 15 bransa 15 to jest 110% abs na każdą klase ;d + do ataku Ci dojdzie za 140% czyli ze sfreki Ci bedzie wchodzic po 12-15k bez kryta , ale ty twardo ze 1k -,-

ae1d1005fe.png

Opublikowano

o boże jak zrobię abs to mi będą ze skilla po 1k a ja im po 12-15... i czytaj jak zrobię abs to max 1k ze skilla ale prawda nie napisałem ze mi a nie ja im ^^

350x19.png
Opublikowano

@UP nie przechwalaj sie.. grales moze na HoolyMt2? -hamachi

pojechalbym cie jak dziecko

@topic

eq nie jest znow takie złe ale małe poprawki by sie przydały

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

@ Kurciukulj

nie grałem na hamachi nie grywam jedynie na OlciMT2 grałem

@ SkateYourStyle

Skille dawno na P

już all ma 7b i wgl

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...