Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]-Kubuś Puchatek!

Nieuczciwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POSTIACIE!

kubus_puchatek11.gif

Kubuś puchatek:

Znany wszystkim miś o małym rozumku, jego najulubieńszym małym co nie co jest miodek, przez który to często wpada w zatargi z pszczółkami. Wyjściu z opresji pomaga mu jego najlepsiejszy przyjaciel Prosiaczek.

kubus_puchatek21.gif

Prosiaczek:

prosiaczek najlepszy przyjaciel Kubusia Puchatka o wielkim sercu. Jest bardzo strachliwy

kubus_puchatek31.gif

Kłapouchy

Kłapouchy to bardzo miły osiołek, ktoremu nigdy sie nic nie chce jest bardzo ospałyKłapouchy to bardzo miły osiołek, ktoremu nigdy sie nic nie chce jest bardzo ospały

kubus_puchatek41.gif

Tygrysek:

Tygrysek jak wszyscy wiemy uwielbia brykać jest to najbardziej szalona postać w calym stumilowym lesie

kubus_puchatek51.gif

Sowa:

Pan sowa jest postacią bardzo tajemniczą. Pan sowa zawsze udziela rad naszym milusińskim gdy maja jakiś problem. Pan sowa jest symbolem mądrości w stumilowym lesie

kubus_puchatek61.gif

Królik:

Królik to postać bardzo pracowita. Zawsze pracuje bardzo ciężko w swoim ogródku. Bardzo sie denerwuje gdy tygrysek skacze w jego ogrodzie a najbardziej nie znosi kreta gdy mu przekopuje grządki.

LICZĘ NA +

Garnek-Nazywają mnie Krzywy

Lernat-Dlaczego ?

Garnek-Bo wpadłem do pokrzywy

Nieuczciwy-A co mnie to ?

Garnek-Bo miałem ryj krzywy

Barycz-Dlaczego miałeś ryj krzywy ?

MacieQ-Bo chciał zrobić na piecu salto

Barycz-Ktoś cię pytał ?

MacieQ-Nie.

Garnek-Nazywają mnie krzywy!, bo wpadłem do pokrzywy!Bo chciałem !,zrooo...bić!naaa... rowerze!,SALTO!

• Dodaj nową pozycję...