Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie Hacków Na Win7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie. Grałem cały czas na XP a teraz przerzuciłem się na Win7. Czy do uruchomienia hacków wystarczy Framework 4 i C++ 2008 ,no i oczywiście injector otwierany jako administrator?? Czy jeszcze coś potrzeba , bo coś nie chce mi hack odpalić od początku jak gram na Win7. <_<

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

ale ktorego hacka testujesz ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

1 jakiego hacka używasz?? tak jak matt pyta po drugie spróbuj gordon injector działa na 100% oczywiście też trzeba uruchamiać jako administrator a i nie musisz posiadać konta na gordonie żeby z niego korzystać.

PS perx i inne injectory mi nie działały zawsze kończyło się crashem

Opublikowano

ja to bym jeszcze zakupił nowy monitor, myszkę oraz klawiaturę, wtedy na 100% odpali.

potrzebujesz dokładnie tego samego, tyle że injector odpalasz jako admin jeśli nie masz nadanych praw.

Opublikowano

Lenart przystopuj xD

bo jezeli uzywa tego hacka co mam na sygnie to moze mu nie dzialac bo ja go dzisiaj testowalem i mi nie to ze crashuje tylko nie pokazuje sie menu

ale na razie nie daje oficjalnej informacji ze nie dzial bo wiem ze kilku osobom chodzi

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

LENART- uruchamiam jako admin, a po drugie jak masz takie teksy rzucać to dziękuję za Twoją pomoc <_<

Aktualnie chyba nie ma hacków ale też próbowałem Ca Ue D3D V1.1 By Sam22 i też mi nie odpala, lecz o to mi chodzi że gram już na win7 z miesiąc i wcześniejsze hacki też nie chciały mi chodzić.

W dodatku nie są mi potrzebne jakieś wypasione hacki, jak telekill czy aimbot, wystarczyłoby chams i no recoil. :P

Opublikowano

LENART- uruchamiam jako admin, a po drugie jak masz takie teksy rzucać to dziękuję za Twoją pomoc <_<

Aktualnie chyba nie ma hacków ale też próbowałem Ca Ue D3D V1.1 By Sam22 i też mi nie odpala, lecz o to mi chodzi że gram już na win7 z miesiąc i wcześniejsze hacki też nie chciały mi chodzić.

W dodatku nie są mi potrzebne jakieś wypasione hacki, jak telekill czy aimbot, wystarczyłoby chams i no recoil. :P

Chams mogę Ci zrobić (mod oczywiście) no recoil też, ale niestety tylko wizualny ;D

btw. jak nie będzie działać odpal w zgodności z win Xp SP2 albo 3.

Przepraszam jeśli Cię uraziłem, ale wg. mnie takie pytania są debilne ;D

Opublikowano

Chams mogę Ci zrobić (mod oczywiście) no recoil też, ale niestety tylko wizualny ;D

btw. jak nie będzie działać odpal w zgodności z win Xp SP2 albo 3.

Przepraszam jeśli Cię uraziłem, ale wg. mnie takie pytania są debilne ;D

Spoko. :) No jak debilne jak nie mogę uruchomić hacków, coś na rzeczy musi być, bo wszystko robię jak na XP, tylko tu uruchamiam dodatkowo jako admin. Na hackach trochę sie znam bo juz ich używam dośc długo ale na XP, a nie na win7. Więc myślałem że ktoś coś będzie wiedział, lecz widzę ze to jakaś musi być inna przyczyna. <_<