Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacki Metin2 Pl - KtóRe Bezpieczne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciał bym się dowiedzieć jakich hack'ów na chwilę obecną można używać całkowicie bezpiecznie (wiem, że całkowicie się nie da ale tak żebym nie dostał bana za jakieś logi albo coś automatycznie). Ostatnio na oficjalnym forum Metin2 PL Art napisał, że posypały się już bany za logi HS. Czy osoby które miały zablokowane HS sposobem by ViruS181 też dostały lub dostaną bany? Czy mając zablokowane HS sposobem by ViruS181 można nadal spokojnie używać KamerMod'a pomijając fakt, że ktoś może nagrać filmik? Ja to nie wiem czy dostałem bana bo ostatnio gościówa miała na mnie SS wysłać xD. Dopiero Metka aktualizuje to zaraz sprawdzę czy mam tego bana :D

Tak więc proszę o podanie jakich hack'ów można teraz używać, a konkretnie czy nie dostane bana automatycznie za używanie WaitHacka i DMG na miecz?

Opublikowano

Jak uzyjesz mojej blokady hsa nie dostaniesz na 100% bana za logi. Jak chcesz cheatowac to polecam gre w nocy (2-5) w miejscach odludnych (nie na expowiskach). Wtedy jest bardzo mala szansa na bana ;) Za FB czesto leca bany wiec lepiej caly czas byc przy kompie jak mamy ustawionego fb i patrzec czy ktos nie podleci ;)

Opublikowano

Ja jak włączam ExpBot'a to i tak siedzę przy kompie i przeglądam strony więc zawsze zerknę co jakiś czas czy ktoś nie pisze, że mam bana albo nie stoi i gapi na mnie :D. A w nocy to nie bardzo mam czas bo o 6 muszę do szkoły wstawać :)

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu gral na jakims dedyku :D i na dmg lecial :] nie zbanuja cb bo zawsze GM sam expi i sie niczym nie zajmuje

Nie ma ;(