Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problema mam na kompie 2 windowsy i za kazdym razem gdy wlaczam kompa musze wybierać ten 2 wogóle nie działa i tu mam do was pytania jak usunąć jednego wiem że to w jakimś pliku się usuwa lininjke ale nie wiem w jakim format nie pomaga. A teraz 2 pytanie co zrobić gdy pisze Menadżer zadań został wyłączony przez właściciela.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nalezy go wlaczyc?

WooW serio no ja nie wiedziałem ...... A tak na serio to powiedz jak bo ja nie wiem i odpiewiedz na 1 pytanie . :)

Opublikowano

Jeśli ten system który odpalasz jest na dysku C to sprawa prosta : zrób format drugiej partycji np. D .

Jeśli jest na odwrót to format całego kompa polecam , zrobisz se takie partycje jakie chcesz, komp będzie lepiej chodził:D

Tylki niestety troche to trwa :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ja tylko chcę abyście odpowiedzieli na pytania z tematu a nie że mam partycje robić nie będę robił bo wiem że są inne sposoby .

Opublikowano

@up bez formarta sie nie obedzie po co ci 2 gi system który zajmuje miejsce na dysku

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

ale zrozum że format nie POMAGA wczoraj robiłem i co ???!!!!!

Pomocnik
Opublikowano

zrob format za pomocą Backtrack albo jakiegoś innego linuxa i tyle tylko pamiętaj partycje mają byc ntfs, możesz wyłączyć botowanie za pomocą msconfig, easybcd a, menadżer zadań włączysz za pomocą rejestru lub sunrise 7