Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][B][Surv][24/7] Minecraft Strefa Gier

losdamianos

minecraft  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak dlugo grasz w minecrafta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strefa Gier

193.110.122.213:25565

Typ serwera: Beta

Max. ilość graczy: 30

Administratorzy: Duncaron jakbu pUch4cz losdamianos

Mod + dodatki:

Zapraszamy wszystkich chętnych do gry na naszym serwerze Minecraft. Zapewniamy płynną rozgrywkę z miłą ekipą stałych graczy. Serwer ma w tym momencie 30 slotów, istnieje możliwość rozszerzenia do 60-80.

Serwer znajduje się pod adresem MC.Strefagier.Neostrada.pl Port standardowy.

Zasad gry aktualnie nie ma, ważną rzeczą jest po prostu dobra zabawa i nie niszczenie rozgrywki. Staramy się budować sensownie. Podczas budowy oczywiście można poprosić jednego z adminów o zabezpieczenie terenu. Posiadamy także własny serwer TeamSpeak 3, który ułatwia bardzo budowę.

Oczywiscie za natretne griefowanie bedzie ban.

Adres naszego forum - http://Strefagier.com.pl.

Lista pluginów znajdujących się na serwerze dostępna jest na naszym forum, a dokładniej tutaj.Kilka screenow z serwera aktualnie mamy 2 miasta Chicago i neostradowo

2011-03-05-00006.jpg?v0

2011-03-05-00003.jpg?v0

2011-03-05-00005.jpg?v0

2011-03-05-00010.jpg?v0

2011-03-05-00007.jpg?v0

2011-03-05-00011.jpg?v0

2011-03-06-17.26.33.png

2011-03-05-00002.jpg?v0

http://www.youtube.com/watch?v=0Bt336_l2vE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Adminie!

Gdy próbuję dostać się na serwer, to mi loguje loguje, aż tu nagle... wyskakuje mi napis:Connection Lost Failed to login:Bad login

Poproszę o szybką konsultację i rozwiązanie problemu. Dziękuje serdecznie i proszę o naprawienie problemu, ponieważ mam wielką ochotę pograć na serwerze, a z tego co widzę w komentarzach to jest:bardzo mili admini,fajny serwer itp

Dzięki i jeszcze raz proszę o konsultację.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Adminie!

Gdy próbuję dostać się na serwer, to mi loguje loguje, aż tu nagle... wyskakuje mi napis:Connection Lost Failed to login:Bad login

Poproszę o szybką konsultację i rozwiązanie problemu. Dziękuje serdecznie i proszę o naprawienie problemu, ponieważ mam wielką ochotę pograć na serwerze, a z tego co widzę w komentarzach to jest:bardzo mili admini,fajny serwer itp

Dzięki i jeszcze raz proszę o konsultację.

beznazwy239.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Server i administracja jest naprawde wporzadku i zawsze ktos z Aministracji jest na servie i ts

Opublikowano

Gdy wchodzę na serwer pisze " Failed to verify username ", co zrobić aby działało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...