Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno dawno temu jakis rok temu skonczylem zabawe z metinem ale ostatnio cos mnie tknelo a moze znowu sobie zagram i tak pomyslalem zeby zagrac dagerem eq jakies tam z starego woja mam tzn tarcza na 61 +9 boga +8 parta jakas +8 jakias bizuterie ale mniejsza moje pytania brzmia odrazu najlepiej podacwac linki

1.Czy istnieje dmg na skille jeszcze ???

2.Jakis expbot nie płatny jak konczylem zabawe to byly z tym jakies szumy (platny tez moze byc ale nie za jakas wyjeb cene i nie ten chinskiexpbot)

3.jak zabezpieczyc sie przed hackschieldem

4.wracac na pl czy wywalic kompa przez okno

prosze nie podawac mi tu zadnych linkow itp jak zaczac gre dagerem albo na poli itp bo zbytnio mnie to nie interesuje poniewaz zaczyna sie robic cieplo i przed kompem bede tyle aby spr czy bana nie dostalem ale komp moze sobie dzialac i expic

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

chłopie SPEIR***** OD PLA maja nowy system który na prawdę działa... bana zaraz dostaniesz... ja bylem ostrożny cale 5 miesięcy gry i nagle info na forum a następnego dnia banned o.O wiec na cheatach już się nie opłaca grac pokąd nie będzie pro zabezpieczeń anty systemowych :D

a bez allegro nic nie zdziałasz ze skillami jak i PRO eq :D Polecam Privy albo metin sg czy us jeden ch** :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Czy istnieje dmg na skille jeszcze ???

2.Jakis expbot nie płatny jak konczylem zabawe to byly z tym jakies szumy (platny tez moze byc ale nie za jakas wyjeb cene i nie ten chinskiexpbot)

3.jak zabezpieczyc sie przed hackschieldem

4.wracac na pl czy wywalic kompa przez okno

1. Na PL'a nie

2. Easymetin2 (płatny)

3. UpsiK podał link.

4. Twoja decyzja. Moim zdaniem nie opłaca się :) Zbyt duże ceny :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...