Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot Poległ Na Początku Na Kryśkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano postanowiłem użyć KBot'a 4.791 na GG (BEta) na małe Kryśki (sam zabiłem devo a po devo są przecież małe krychy) na początku radził sobie dobrze i nic mu hp nie schodziło ale po chwili lekko mi sie zawiesiło(po 7 min bocenia) bot nagle znalazł się daleko od alienów i miał tylko 90k hp (a 1 sek przed zawiechą full) i zaczęło na żółto pisać reconnecting a screen dalej ten sam 90k hp i potworki daleko

Wchodzę na stronę główną a tu "naprawa 500 uri" :/ Czemu tak się stało ? A i dodam że w tym czasie 2 konta bociły skrzyneczki i one się nie reconnecting'owały

...

Opublikowano

nie wiem jak to jest z tobą ale ja na adbocie na 1-2 mam takie zawiechy jak ktoś mnie bije ^.- zawsze potem jestem w dupę o 1 kupon

wydaje mi się że ktoś cię gonił i statek spieprzał

Opublikowano

To jest lag z którym boty sobie nie radzą :/ Normalnie widzisz że coś jest nie tak ze masz laga i odlatujesz odrazu, bot tego nie wyłapuje stoi i czeka az niby alieny podlecą do niego bliżej a w rzeczywistości już nie ma osłonek i pewnie 3/4 HP. Gdy już kończy sie lag odskakuje ale.... nie ma już HP i mamy recconecting. :> Masz jeszcze 2 życia poczekaj aż lagi beda mniejsze wrzuć mu x2 na poczatek i da sobie rade ;)

Na garenie jest HARDCORE z lagami a jednak sie daje nawet gamme zrobić.

garenabot.jpg

Opublikowano

Jako że boty nie grają jak gracze otwierając normalnie okno gry tylko przez inne sposoby przy lagach bot się zatrzymuje, pada i nic nie robi o.O

Normalny gracz przy lagu próbuje wiać jak najdalej a bot próbuje grać dalej i boom

Opublikowano

To jest lag z którym boty sobie nie radzą :/ Normalnie widzisz że coś jest nie tak ze masz laga i odlatujesz odrazu, bot tego nie wyłapuje stoi i czeka az niby alieny podlecą do niego bliżej a w rzeczywistości już nie ma osłonek i pewnie 3/4 HP. Gdy już kończy sie lag odskakuje ale.... nie ma już HP i mamy recconecting. :> Masz jeszcze 2 życia poczekaj aż lagi beda mniejsze wrzuć mu x2 na poczatek i da sobie rade ;)

Na garenie jest HARDCORE z lagami a jednak sie daje nawet gamme zrobić.

garenabot.jpg

:( twój sposób nie pomógł mam teraz 1 życie.Ej a jak mam 1 życie to mogę jeszcze raz deadnąc i zostanie mi 0 żyć czy już nie mogę

PS:spróbuje jak będę miał nowszego kompa bo ten mam stary i jak obciążenie od IBota poszło przez to że było tyle potworów to się zlagowal od razu bo skrzyneczki raczej nie lagują i może też na nowsze boty poczekam bo te z GG niedawno wyszły dopiero i są niedopracowane

EDIT:Jak normalnie zbiera to nie mam nic lagów tylko wtedy kiedy we wrota właziłem ten reco szedł.Ale tak normalnie to jeszcze nie miałem

...

Opublikowano

:( twój sposób nie pomógł mam teraz 1 życie.Ej a jak mam 1 życie to mogę jeszcze raz deadnąc i zostanie mi 0 żyć czy już nie mogę

PS:spróbuje jak będę miał nowszego kompa bo ten mam stary i jak obciążenie od IBota poszło przez to że było tyle potworów to się zlagowal od razu bo skrzyneczki raczej nie lagują i może też na nowsze boty poczekam bo te z GG niedawno wyszły dopiero i są niedopracowane

EDIT:Jak normalnie zbiera to nie mam nic lagów tylko wtedy kiedy we wrota właziłem ten reco szedł.Ale tak normalnie to jeszcze nie miałem

Jak stracisz to ostatnie życie wrota pójdą się **** ;)

Ale! zawsze można dokupić jedno życie :P za jedyne 10k uri.

Opublikowano

spoko jak ja będę grał a nie BOT to bez problemu je przejdę i nie muszę tracić 10k uri choć mam 100k uri to żydze te 10k (orbitować umiem , skilla na kubikonach wyrobiłem i rzecz jasna protegitach które orbitować trudno)

EDIT:Czarny Wtorek. KBot Botowski padł !

...

Opublikowano

Wczoraj na garenie gamma,beta i dwie alfy zrobił. Raz padł w becie na małych kryśkach. Więc nie pisz że to wina bota bo moim zdaniem sie ośmieszasz.

Opublikowano

skilla na kubikonach wyrobiłem i rzecz jasna protegitach które orbitować trudno

Kubika nie da sie orbitowac, pozdro pocwicz kolego ;)

Opublikowano

Wczoraj na garenie gamma,beta i dwie alfy zrobił. Raz padł w becie na małych kryśkach. Więc nie pisz że to wina bota bo moim zdaniem sie ośmieszasz.

A czyja wina może moja ? Ale sam widzisz że też ci na małych kryskach padł i poza tym sprawdź ile osób na garenia gra a ile na bigpoint(dodam że bigpoint oprócz dark orbit obsługuje tez o wiele więcej gier nie wiem jak garena) to się może nieco zdziwisz bo wątpię żeby na garenie było 50mln zarejestrowanych użytkowników(z czego zawsze 400-900 tys obecnych).Ja do KB czy IB nic nie mam powiem więcej wiele im zawdzięczam zbocilem około 70k uri chodzi mi oto że w 100% na lagi bigpoint'a nie jest przygotowany zwłaszcza małe krychy bo jest uch dużo i całkiem silne (mówi to o ammo x1 i rakietach za 500kredytow nie z Full elita a nie x3 i uber hellstrom na full elicie) .Dobra ale nie mam zamiaru się z tobą kłócić niech ci będzie to w 100% moja wina tylko i wyłącznie i strasznie się ośmieszyłem pisząc ten post wybacz mi :(

...

Opublikowano

Ping do gareny mój przeciętnie to 300 plus uberlagi. Dla tego uważam że mimo wszystko swietnie sobie radzi Kbot. Powiedz mi jeszcze jakie konfigi robisz bo moze tu tkwi poniekąd problem ;)

Opublikowano

Ja miałem po około 90k w dronach osłon reszta LF3 a w statku full speedy i taka sama 2 konfa ale nie to od konf to nie zależy bo mi się zlagował obraz i deadnolem dlatego już wole kBota nie używać we wrotach sam je zrobię lepiej i szybciej

...

Opublikowano

Ja miałem po około 90k w dronach osłon reszta LF3 a w statku full speedy i taka sama 2 konfa ale nie to od konf to nie zależy bo mi się zlagował obraz i deadnolem dlatego już wole kBota nie używać we wrotach sam je zrobię lepiej i szybciej

Lagi to pogrom dla botów :)

Powodzenia w robieniu wrót a uważam że temat jest już wyczarapany ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...