Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 0Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Wiec, zalozylem GM'a w NaviCacie. loguje sie... i patrze.. a Tu sa 3 postacie Bez Levela i nic. maja jakby 0 lv. i nic nie jest pokazane ;/

I nie da sie ich usunac! Co mam zrobic?

Opublikowano

Zrób nowe konto?

I zrób postać, wtedy dodaj sobie gm, przelogaj i git, szafa gra.

Pozdrawiam!

Wiem, ale to troche wnerwia, a po drugie jak gracze tak samo beda mieli? i nie beda mieli miejsca na zrobienie innej postaci na tym samym koncie ;| ?

Opublikowano

mialem ten sam bladjak tak masz zrob nowa virtual machine i nie powinno tak byc, owszem dlugo to zajmie robic wszystko od nowa i meczace jest, ale chociarz bedziesz mial swoje :) powinno dzialac daj + jak pomoglem

metin2_wall02.jpg

Metin2 FOREVER

Daj + to nie boli :)

Opublikowano

mialem ten sam bladjak tak masz zrob nowa virtual machine i nie powinno tak byc, owszem dlugo to zajmie robic wszystko od nowa i meczace jest, ale chociarz bedziesz mial swoje :) powinno dzialac daj + jak pomoglem

Czyli mam od nowa serwer stawiac ;| ?

Opublikowano

tak ale tak mysle ;) tak ja zrobilem nie musisz tego robic jak nie chcesz ale jak niema innego wyjscia to owszem :) daj + jak pomoglem

metin2_wall02.jpg

Metin2 FOREVER

Daj + to nie boli :)

Opublikowano

tak ale tak mysle ;) tak ja zrobilem nie musisz tego robic jak nie chcesz ale jak niema innego wyjscia to owszem :) daj + jak pomoglem

Ale inni gracze beda tez tak mieli? czy tylko ja albo GM'owie?

Opublikowano

sory za blad ortograficzny za szybko pisze '' Tworzysz''

To musze od nowa serwer robic, zeby tego bledu juz nie bylo czy co? Bo Cie nie zrozumialem ;d :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...