Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się stworzyć Prywatny Serwer?

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czy dalo by rade zrobic jakis prywatny serwer w sfgame :) szybsze wbijanie agresywnosc sie nie konczy cos takiego :) misje po 5sek do 1 min :D to moje propo pytam czy da rade :)

zbyt duża

Opublikowano

Powiem tak, nie wiem czy da radę, ale:

-Ściągamy plik flash z SF, najlepiej całą stronkę

-Konwertujemy *.swf na *.fla (kiedyś miałem taki fajny poradnik :) )

-Sprawdzamy co i jak, jak jest php to dupa, musimy poprzerabiać; jak nie ma, w co wątpię, to wystarczy dodać jakąś bazę danych czy coś, pozmieniać w tym fla i zapisać :)

Opublikowano

Skoro na internecie krążą pliki gladiatusa, bitefight, plemion i inne duperele, to do sfgame też będzie na 100%.... ale musi być wyciek xDDd

Opublikowano

Dac sie da zawsze i sa 2 mozliwosci pisac kod albo jakos go wykrasc tak jak jest do Phpbb by przemo styl CsCityv5, ktory ma ukryta luke, ze gdy pewno wpisze sie jakas strone to rozwala forum ;D I pare osob to zna i mi tak forum zryli ale po chwili juz je naprawilem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ty jestes jakis niekumaty ? to to samo co plemiona -_- czyli da rade tylko trzeba sie znac spamujesz tylko

zbyt duża

Opublikowano

Takie rzeczy przychodzą z czasem ^^ . W każdej nowszej gierce było mówione , że sie nie da a po pewnym czasie i tak dawali rade . Na sf tez tak napewno bedzie :)

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Bardziej napisać i wzorować się na grze sfgame, dla kogoś kto ogarnia te języki problemu raczej by nie było.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...