Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overmu

eslesl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka;d

można by było stworzyć hacka na server overmu nie wiem jaka to jest wersja ani jakie ip tego serwera ;d

i tako chciałbym aby na tym hacku sie tworzyło itemki i wszystko co jest na serverze ;d

czyli cos takiego, że wchodze w program wybieram itemek daje ok czy coś tam, włączam mu i ide do depo i w depo są itemki ;d

i chciałbym powiedzieć ze próbowałem nie raz na różnch programach i jak włączałem mu to wyskakiwał błąd Anty Hack . . ;d

proszę wysłać jeśli ktoś zrobi tego hacka na gg : 2853337 link do Download i instrukcja obsługi ;d

Opublikowano

CHUJ CI W DUPE LAMUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAM SE KURAW NAPISZ CIOTO ZASRANA BORZE CO ZA N00B ZASRANY NIC KURWA SAM NIE UMIE ZROBIC

WEZ SIE KURWO ZASRANA UCZ ODEMNIE BO JESTEM STO RAZY LEPRZY NIZ TY MALA DZIWKO

SORKI ALE MNIE WKURIWAJOM TAKIE PIJAWKI JAK TEN MALY CHUJEK

Opublikowano

CHUJ CI W DUPE LAMUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAM SE KURAW NAPISZ CIOTO ZASRANA BORZE CO ZA N00B ZASRANY NIC KURWA SAM NIE UMIE ZROBIC

WEZ SIE KURWO ZASRANA UCZ ODEMNIE BO JESTEM STO RAZY LEPRZY NIZ TY MALA DZIWKO

SORKI ALE MNIE WKURIWAJOM TAKIE PIJAWKI JAK TEN MALY CHUJEK

a ty kim jestes jak nie pijawka ?^^

]356771.png

Opublikowano

Nie polecam Grac na OverMu :) Top 15 jest zarezerwowana dla znajomych admina :D

Opublikowano

Siemka;d

można by było stworzyć hacka na server overmu nie wiem jaka to jest wersja ani jakie ip tego serwera ;d

i tako chciałbym aby na tym hacku sie tworzyło itemki i wszystko co jest na serverze ;d

czyli cos takiego, że wchodze w program wybieram itemek daje ok czy coś tam, włączam mu i ide do depo i w depo są itemki ;d

i chciałbym powiedzieć ze próbowałem nie raz na różnch programach i jak włączałem mu to wyskakiwał błąd Anty Hack . . ;d

proszę wysłać jeśli ktoś zrobi tego hacka na gg : * link do Download i instrukcja obsługi ;d

Może frytki do tego? Nie ma nigdzie ani opublikowanego ani znanego bugu pozwalającego dodać itemy. Na s4.2 DS'y mają "AllowableIPList" czyli listę IP które mogą się z DS'ami łączyć co za tym idzie blasty wysiadają.

PS. Nie podawaj swojego gg, ktoś Ci pośle linka z keyloggerem, Ty ściągniesz i odpalisz sądząc, że to hack i masz syfa na kompie ;)

Pozdrawiam.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...