Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto kilka moich pytań ...

1.Czy na prawdę już nigdzie nie można kupić vip-a

2.Czy MPH można kupić, bo wiem że publiczny już nie jest

3.Mam komputer Caleron® CPU 2.000 Ghz i 1 g ram karta graficzna gieforce 5 ileś tam ileś MX xD jednak war rock mi się przecina nie laguje ale mi się przecina z łatwością i zawsze wchodzę na serwery na które potrzebny jest zielony ping ale gdy zaczne strzelać nie kiedy się przecina i tak potrafi przez całą mapę a po pół godziny jak się rozgrzeje to chodzi normalnie, a i pierwsze 4 minuty gry to katastrofa... nie wiem co zrobić czy to wina komputera?

4.Mógł by mi ktoś podać nazwę haku który DZIAŁA obojętnie czy to płatny czy nie ... proszę tylko nie mówić że proszę o haki;) bo ja po prostu nie mogę nic znaleźć a te haki które teraz są na forach to mam po 5 minutach delected

5.Mam zainstalowanego Network 3.5 i zmian nazwy haków jednak większość mi nie działa .... Czy jest możliwe zrobienie czegoś żeby jeszcze zwiększyć możliwość działania haków na moim komputerze

6.Próboje sam sobie zrobić haka jednak nie umiem :P tak tak wyzwiecie mnie od 14 latków Bo tyle mam ale czy mógł by mi ktoś pomóc na gadu gadu ?

6.Działają jakieś sposoby na wklejanie broni lub kasy w item szopie (...) ? Nie chce tych co po jednej sekundzie banuja :D

7.każda w miarę sensowna odpowiedz równa się 5 *

notoacta250.png

Opublikowano

1. Z tego co wiem to nie ma juz zadnego sensownego vipa. Jest jakis tam fred, ktory sprzedaje vipy na gg. Ale co do jego uczciwosci mi nic nie wiadomo, wiec sporo ryzykujesz.

2. Watpie, ze mozna kupic MPH.

4. Działających public cheatow do warrocka jest jak rakiet w moskwie.. wystarczy poszukac. Nie podam Ci zadnego linka ani nic, ja sam szukalem i nikt mi nie pomagal.

6. Albo mi sie wydaje, albo Ty myslisz, ze po przeczytaniu poradnikow na forach zrobisz sobie vip hacka i jeszcze do tego pewnie undetected, co? Ale tak latwo niestety w zyciu nie ma, musisz sie troche znac na tym c++ i innych pokemonach. Ja osobiscie nie probowałem napisac wlasnego czita, szybciej jest zapytac Pana google.

@Ps. nie zalezy mi tu na jakis gwiazdkach czy kwadratach, jak dasz to dobrze, jak nie to tez dobrze.

Czy wiesz, że użytkownik, który napisał post wyżej...

-Lubi traktować świat z przymrużeniem oka?
-Nie wstawia prośby o gwiazdki do podpisu, bo lubi doceniać userów, którzy sami dadzą mu te gwiazdki?
-Interesuje się aferami w polityce?
-Nie jest spamerem, przez co ma żenująco mało napisanych postów?
-Jest fajny?
Opublikowano

@up

właśnie szukam i szukałem tych jebanych haków i znaleźć nie mogę .... Wiem wiem Google nie gryzą ale nie potrafię nic ciekawego znaleźć

notoacta250.png

Opublikowano

1. vipa mozna kupic

2. MPH jest jjako vip - ja go mam kupionego

3. nie wina komputera , zainstaluj i odinstaluj wr

4. MPH poszukaj na allegro

5. haki teraz sa slabo robione i przez to

6. nic takiego nie ma ino vizualne

7. jesli pomoglem daj 5 ;p

Opublikowano

@up kochany pomogłeś .... Dostajesz 5* ale gdzie kupić tego vipa i jakoś na allegro MPH nie widzę :)

@up2 też dostajesz 5...

notoacta250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...