Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem/Ban] Pomóżcie Bo Mnie Chu* Strzeli :O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Postanowiłem pobrać tego moda od Adriank. No i na początku super nawet Attack Speed działa ale i tak kicka za 5s.

I jak wiadomo w modzie jest taka opcja spam bot która nie działa xD Hahaha.

No ale do rzeczy. W opisie mod'a jest opcja, która pokazuje nam jak z kimś piszecie na szepcie jaki ta osoba ma LvL. Niby zajebiście ,,nikt nie oszuka już nas, że jest GM" :D

Ok. Ale to miało być tak, że ja widzę LvL osoby z którą piszę a nie ona mój :O Bo przed chwilą napisała do mnie Jakaś Olllaaaa z Frampola 0.0

I się pytała czy mam jakieś KU na sell. Powiedziałem, że nie mam. Mam tylko 2 marmurki. Ona dawała za nie mało kasy więc powiedziałem, że nie sprzedam. Potem za 10 sec. pisze, że mam bana bo mam moda. I że koło mojego nicku na szepcie widać jaki mam LvL. A ja jej LvL nie widziałem. Chyba miało być na odwrót.

Ja pierd*le takiego zjeb*nego mod'a. K*rwa, pobrałem to gó*no i teraz bd mieć bana pewnie jak wyśle ss. I dodam na koniec, że przez ten czas rozmawiałem z nie jedną osobą.

Opublikowano

Zauwazylem juz to wczesniej, nawet zwrocilem na to uwage adriank-owi w oficjalnym temacie jego moda, napisal tylko ze nie pomyslal o tym :(, ja moge ci powiedziec tyle ze moze bedziesz mial farta i gosciowi nie bedzie sie chcialo zglaszac. Jak chcesz uzywac dalej tego modka to zrob to co ja i zablokuj szept.

Pozostaje miec nadzieje ze autor wylaczy te opcje w kolejnej wersji lub ja naprawi, zeby dzialala jak nalezy.

Opublikowano

No fajnie, że sobie nie pomyślał przez co połowa osób korzystających z jego mod'a dostanie bana :D. Ja mam tylko jeszcze takie pytanie. Bo jak ktoś na PL nagra filmik jak używamy cheat'ów i wyśle go do supportu to nie dostajemy nagle bana podobno tylko jesteśmy co jakiś czas obserwowani przez GM do 2 tygodni i jak w tym czasie GM złapie nas na cheatach to dostajemy dopiero wtedy bana, bo filmik mógł ktoś nagrać np. Na swoim privie :D. Więc mam pytanie czy ze screenami z szeptu będzie tak samo? :O Będą mnie jakoś obserwować czy jak typiara to wyśle to od razu ban?

Opublikowano

Chyba odrazu ^^ chociaż znając nasz super Aqua Team Metin2PL jest kilka % że nie dostaniesz bana kiedys kolo nasz szepcie zrobił mi pojazd więc ja ss i mu pisze "Hahahaha będzie ban za obraze (słowa nie były ocenzurowane więc nie pisało np. Ku.rwa tylko KURWA)" no to jak wysłałem ss i czekam wkońcu na 2 dzień jest odpowiedź już Muhahaha czytam wiadomość a tam napisane: Zrzut ekrany nie przedstawia zbyt wiele informacji aby nałożyć blokadę na kąto" ja mówie Co?!

Więc wiesz albo cie kolo nie zgłosi albo zgłosi i jest szansa że nie będzie bana :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

- wklej to na swoją sygnaturę!

16900237.jpg

Luuubbbiiieee *<~_! MINUSY !_~>* Sweeet ;**

Poco to otwierasz?? Wpierdol byś nie chciał?!

d-_-b

Opublikowano

Dobra. Ale to nie on tylko ona. Głupia suczka :/ Mogłem jej sprzedać te 2 marmury z dzikich za 15 KK :/

Wracam do Mod'a Kamera. Właściwie te 2 mody się niczym nie różnią. Poza tym KamerMod ma jakiś normalny wygląd, a nie jak by był robiony w paintcie :D I bardziej ogarnięty jest :) No i można szeptać w spokoju :D

Opublikowano

Ja Ci radze wróci do czystego clienta , bez moda itp.

Juz jest spam i szał po nowym poście Arta na oficjalnym forum ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Chciałbym podkreślić, że opcja Att Speed będzie logać Cię co chwilę, jeżeli ustawisz zbyt duże wymagania(tak przynajmniej jest na US).

Co do tego lvl'a.

To jest ten jeden jedyny - od adrianka, którego jeszcze nie naprawił.

Pozostało czekać na najnowszą aktualizację z jego strony.

Opublikowano

Ten mod adrianiaka nie jest dopracowany. Nie wiadomo czy dostanisz bana. Moze tylko cie straszyl ktos.

Nie dysnutujmy o tym wiecej. Lepej uzywaj zwyklego moda.

Zamykam.

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...