Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam problem z cs, a raczej z kartą graficzną.

O tuż mam starą kartę graficzną "ATI RADEON 9200 Pro Familly (pro sec Familly).

Od jakiegoś czasu nie działa mi możliwość zmiany grafiki na "OpenGL" wyskakuje błąd, myślałem nad instalacją nowych sterowników lecz gdy wchodzę na oficjalną stronę by pobrać stery na moją kartę wyskakuje tam błąd

http://support.amd.c...prer300-xp.aspx

"Unauthorized Download

We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information about our services and products"

Z góry dziękuję.

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

Szukaj sterowników na forach. Jeśli się nie mylę, oni już nie wspierają tej karty (czy jak to tam) i nawet nie mają sterowników na swojej stronie.. Ja sterowników do karty graficznej przy kompie swojej sis do tej pory nie znalazłem (Ati 9200 SE).

Opublikowano

Dokładnie, poszukaj nowych sterowników i je zaktualizuj. Poza tym, polecam Nvidię, łatwo znaleźć sterowniki i przyjemnie się korzysta B)

Opublikowano

Hmmm... nie bardzo się na tym znam czy ktoś z was nie pomógłby mi ich znaleźć?

Dam z chęcią +/5

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...