Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Shaiya Nova

SopherPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki błąd jak włączam Shaiye Nova :(

beztytuuvh.png

Za pomoc będzie kilka +

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

pobierz clienta ze strony lub znajdzi gdzies wersje Shaiya_US_Install_20100901.exe u mnie działa

2004103007_Display-25.gif
Opublikowano

Pobierałem stąd i w trakcie ściągania wyskakuje mi error :(

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

A jest tylko na chomikuj? Bo nie chcę kasy tracic :P Najlepiej to był by torrent :D

Opublikowano

To sobie poszukaj na torrentach, to nie koncert życzeń.

Tak na marginesie, serwer albo konserwują albo padł. Nie działa zarówno login game, jak i strona główna.

2q1t1lg.gif

Opublikowano

Znając życie padł na dzień lub dwa.

Opublikowano

Ściągnołem tego clienta co dawałeś wcześniej zrobiłem wszystko Ok i dalej nie działa, u mojego kumpla działa...

Opublikowano

mam taki sam problem jak pijawka i nie mogę uruchomić gry a clienta drugi raz ściągać nie chce (cały dzień) proszę o pomoc o.O

Opublikowano

mam taki sam blad jak Sopher , usuwalem , instalowalem sciaglem wszystko jeszcze raz i nic nie daje ... nie wiem co jest ;/ czy moglby ktos jakos pomoc?

Opublikowano

spróbuj bez antyvira włączyć albo na innym qompie a jak będzie u innych działało to...... przywróć system

Opublikowano

Albo po prostu poświęć jeden dzień bez korzystania z kompa i ściągnij klienta US...

Ja wszystkie privy na jakich grałem odpalam w ten sposób i żaden nie sprawiał mi problemów o jakich Wy piszecie.

Nie mam kompa-rakiety, ani cudownego neta, ale poświęcenie w skrajnych przypadkach posiadania bardzo słabego netu, maksymalnie jednego dnia na ściągnięcie US'a, wrzucenie kopii na pendrive, którą później dla każdego priva będziemy osobno zrzucać na kompa i na nich odpalać Shayię oszczędza wiele wysiłku.

Żeby to lepiej zobrazować, mi Shaiya US:

- Ściągnęła się max 0.5h przy jednoczesnym niszczeniu lightów na.. Wtedy grałem chyba na 20-30. No ale to mało ważne i tak nic się nie działo więc specjalnie net mi się nie mulił.

- Zrzuciła na pendrive w max 3min.

- Po znalezieniu priva na którym chcę grać zrzuciła ponownie na kompa max 5min.

- Priv patchował mi się max 10min.

Liczba problemów jakie wystąpiły mi i znajomym którzy robili tak samo? 0.

Nie rozumiem czemu panuje przeświadczenie, że "na kliencie pl wszystko pójdzie dobrze".. Privy są teraz przeważnie na EP 5+, PL jest na bliżej nieokreślonym EP (tzn. na pewno 4+) Nawet po zapytaniu jednego z genialnych nowych GS'ów po stronie Darkowej nie uzyskałem dokładnej odpowiedzi, ponieważ biedak nie wiedział co odpowiedzieć bo GM'a nie było przy kompie.. Wiem tylko, że nawet nie mamy EP 4.5, bo nie ma CS (Caelum Sacra)... Ale nvm, zaczynam się rozpisywać na niewłaściwy temat... Może jak będziemy mieli EP 5 to wtedy zaczną privy dobrze działać, chociaż i tak polecam ściągnąć klienta US, bo na nim zaczynali grę wszyscy najlepsi gracze na PL i to na US człowiek się naprawdę uczy grać.

Po prostu: Klient US redukuje nam liczbę problemów do minimum.

I to tyle ode mnie w sprawie problemów z odpalaniem privów, bo znając życie 95% osób piszących, że priv im nie działa odpala go na kliencie PL... Poświęćcie trochę czasu i spróbujcie sposobu o którym napisałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

problem zniknął po kilku dniach :D trzeba było poczekać

Opublikowano

Mam taki błąd jak włączam Shaiye Nova :(

beztytuuvh.png

Za pomoc będzie kilka +

Opublikowano

Ludzie mam taki problem że shaiya działa a po pewnym czasie podczas gry wyświetla sie error i nie moge dłużej grać a po kolejnym włączeniu moja posać ma znowu 1 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...