Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak chciałbym sobie doładować uri za 75 zł :) mam już konto na paypalu tylko teraz pytanko jak mam tam przelać kasę w wieku 15 lat ?? ( mój kumpel ma konto w banku i wrazie w może mi przelać tylko że na paypalu piszę że konto w banku musi mieć to samo imię i nzawisko co na paypalu więc nie wiem)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

No więc tak chciałbym sobie doładować uri za 75 zł :) mam już konto na paypalu tylko teraz pytanko jak mam tam przelać kasę w wieku 15 lat ?? ( mój kumpel ma konto w banku i wrazie w może mi przelać tylko że na paypalu piszę że konto w banku musi mieć to samo imię i nzawisko co na paypalu więc nie wiem)

lepiej ci PSC kupic, bedzie szybciej i efektywniej.

Opublikowano

nom zrobiłbym ten przelew ale na paypalu masz napisane że jeżeli nazwisko właściciela paypali i konta bankowego się różni to dupa

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

To było do mnie ? Jeśli tak to napisałem niech ci kolega zrobi przelew od razu do DO a ty mu kase oddasz .

przelew ze 3 dni leci i potem z mhh jest kupa robory a z paypala masz w 5 min jak nie szybciej

Opublikowano

To może kolega ma kartę płatniczą to też w 3 min idzie.. zamiast przelew, wybierasz płace kartą i załatwione..

ref

Opublikowano

nie karty nie ma tak wlaściwie to jest jego matki konto tylko on z niego może korzystać tj. po jej poinformowaniu

Opublikowano

nie karty nie ma tak wlaściwie to jest jego matki konto tylko on z niego może korzystać tj. po jej poinformowaniu

To niech kolega zrobi konto na paypal i prześle z konta Jego matki kaskę i kupi Ci urkę (dane osobowe będą się pokrywały)

Opublikowano

ok to będę prubował :P a o co z tym paysafecard chodzi jak ktoś wyżej wspomniał bo się nie orientuję , a wrazie w by się przydało

Opublikowano

Karta którą kupujesz w sklepie (np za 20 zł i ma wartość 20zł)

Jeżeli kupisz coś np za 15zł to oddadzą Ci kod na 5zł

Jest to karta prepaidowa(tak samo jak doładowanie do telefonu) więc z kupnem nie będzie problemu (no chyba że nie ma ich w sklepie)

pzd

Opublikowano

Karta którą kupujesz w sklepie (np za 20 zł i ma wartość 20zł)

Jeżeli kupisz coś np za 15zł to oddadzą Ci kod na 5zł

Jest to karta prepaidowa(tak samo jak doładowanie do telefonu) więc z kupnem nie będzie problemu (no chyba że nie ma ich w sklepie)

pzd

Drukują z terminala z doładowaniem. Uri natychmiastowo, więc kupujesz i na mhh czekasz :)

Uważam, że wszystko jasne. Kto przyniesie kłódkę?

Opublikowano

Wszystko rozwiazane, proboj z tym kontem :)

Ja polecam od siebie DotPay :D

Jak dobrze wypelnicie, to dojdzie

w kilka sekund :)

Ps. Jak bys mial jakis problem, to spytaj sie tez na oficjalnym forum darka :)

Tam sie znaja na tym, bo oni wiecej placa na ta gre xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...