Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Was Też Wywala Bo Mnie K.. Co 10-30 Minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was też wywala bo mnie k.. co 10-30 minut

Nie warto inwestować ani grosza w tą grę to młoda gra a już lagi jeśli w ciągu 1 roku nie kupią lepszego sprzętu to daje 2 lata lub 1 rok że ta gra upadnie,nie wiem co oni robią z kasą za bf ale jak by tak powoli zbierali to sprzęt by był w czerwcu nowy i lepszy

Taki sprzęt nie utrzyma zbyt dużej ilość graczy co wiąże się z upadkiem bf hero,mam pewność że przez to bo jak gram o 6:00 albo o 22.00 bo mało graczy mało lagów to mnie nie wywala przyjdę po szkole gram z kolegom który ma dobrego kompa i nas obu wypier...

634534203295449218.png
Opublikowano

Moim zdaniem to Ty powinienes zamiast myslec nad kupnem bf'ów zainwestować w lepszy sprzęt, a jeżeli to nie wina sprzętu to zmień serwer, bo poprostu to czasami wina serwera.

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano

1.heh niewiem oco ci chodzi :P ale mnie jakos nie wywala.. i moich kolegow tez nie.. moze masz cos z kompem? ;p

2.Oni maja taki sprzet ze nawet by ci sie nie przysnil :*

3.Na bfh warto wydac troche kaski aby sobie kupic bron np..:) ale zalezy kto co woli..

4. BFh jest zajebista gra :>

5.Watpie ze bfh padnie :)........... uzbierali juz tyle kasy... ;p

UP&

tylko nie plusuj (i like ----) mnie za ta odpowiedz bo to jest jedynie moje zdanie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Za co ja mam Cię niby plusować czy też minusować, każdy ma swoje zdanie :P

A co do padnięcia Bfh. Jak grałes od początku gry (tak jak ja :P) to zapewne ujrzałes jak się zmieniło bfh.

Miało parę kryzysów(to jak zwiększyli ceny vp np.) Ale napewno gra z serii Battlefield nie upadnie tak szybko(o ile wgl. upadnie) <peace>

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano

Za co ja mam Cię niby plusować czy też minusować, każdy ma swoje zdanie :P

A co do padnięcia Bfh. Jak grałes od początku gry (tak jak ja :P) to zapewne ujrzałes jak się zmieniło bfh.

Miało parę kryzysów(to jak zwiększyli ceny vp np.) Ale napewno gra z serii Battlefield nie upadnie tak szybko(o ile wgl. upadnie) <peace>

ale ja mowilem do tego goscia co napisal ten temat :) :> bo wiem jacy sa ludzie xD ;x

srr za spama :x