Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Resources] Gotowe Loopy I Klipy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

:)

Chciałbym podzielić się z Wami fajnymi loopami ( filmiki) , można je wykorzystać jako tło do intra , filmu itp.

Jest ich około stu ... to nie wszystkie jakie uzbierałem , niedługo wrzuce reszte :) i dorzuce kilka gotowych intr.

Dużo osób na swoich filmikach używa te podkłady , bo są naprawde genialne i wysokiej jakości :)

Filmiki są zapisane w formacie : *vmv więc każdy program do edycji go odczyta :)

Loopy wrzucamy tak jak każdy normalny film.

Waga paczki jest niestety duża ale warta pobrania.

Mam nadzieje ,że się spodoba .

Paczka:

To jest ukryta treść, proszę

Hasło : mpcforum.pl

Skan:

skanh.jpg

Chciałbym wyjaśnić od razu czemu daje dwa:) gdy zeskanowałem paczke , był błąd dlatego ,że archiwum jest zaszyfowane :P zapomniałem zupełnie o tym....

drugi skan jest z tych samych plików , tylko luźnych. Zaświadczam ,że paczka jest czysta.

Jeśli wiecie jaki antywir może spokojnie zrobić skan zaszyfrowanych plików to napiszcie i jak będziecie chcieli zeskanuje :)

Mały pokaz co znajduje się w paczcze: ( brałem na ślepeo , w paczce są o wiele lepsze :P )

W paczce są również "rendery" :P takie jak : paski , które używają przy teledyskach , w tvn 24 :P itp; żeby nałożyć je prawidłowo w naszym filmie , trzeba użyć efektu "maskowanie" (napisze niedługo tutorial jak to zrobić)

Jeśli ktoś ma ciekawe loopy,dzwięki itd. może również w tym temacie podzelić się z innymi :)

Ps: jeśli ktoś ma wolnego neta i nie może sobie pozwolić na taki duży plik, napiszcie podziele archiwum na kilka mniejszych i wrzuce :)

Plik wrzuacam tylko na megaupload ponieważ hotfile coś sie zawiesił , a na rs limit do 500 a i tak chyba nikt nie lubi pobierać z tego serwisu .

Podajcie jakieś serwisy to wrzuce (jeśli ma ktoś konto np. na chomikuj, torrenty i chce tam plik to prosze na PW), lub ten kto ściągnie niech zrobi upload na inny (polecą + )

Do adminów i modków : nwm czy powinno znajdować się to w tutorialach , w razie czego proszę o przeniesienie do głównego działu Filmy/Animacje

1363095337-U286162.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...