Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reset Lvl'A I Caratów?

VistonEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak dzisiaj weszłam na postać zauważyłem, że mam 1 lvl, 0 EXPa, 0 caratów ;( , ale itemki są o.O. To pewnie, dlatego, że to wszystko uzyskałem dzięki CE i obawiam się, że wszyscy, którzy używali exp hacka lub carat hacka mają puste konta ;/

miałem 32lvl i ponad 250C, a teraz moja postać wygląda tak:

rumblefighter0307201115.jpg

Może ktoś wie, o co w tym chodzi?

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Więc teraz jest dylemat. Expić exp hackiem czy nie? i tak pewnie znowu wyzerują. Ja tam najpierw zarobie Caraty na inną postać i pokupuje sobie mastery boxy, albo będę używał stat hacka :D

1298138697-U198706.png

Opublikowano

Każdemu graczowi, który miał w nicku MPC wyzerowali.

Ja już sobie wbiłem 22 lv ;P

Pierdzielisz od rzeczy xD

Ja mam w nicku MPC

MPCkrystiann

a ciągle mam 8 lvl....nie grałem na hacku

Opublikowano

Dziwne troszkę.

Dlaczego nie dali od razu bana, tylko pieprzą się z odejmowaniem expa i caratów. ;|

Szczerze, nie dziwi mnie to. Podajecie ludziom hasła, którzy nie są z mpc a później biega jeden z drugim po wszystkich roomach i błaga, żeby na nas donosili.

Mam tu ma myśli nie jakiego spongobob12.

Możliwe, że to była forma ostrzeżenia dla nas, a następnym razem będą bany wpierdzielać.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@up

dlatego najlepiej będzie zrobić nowe hasło do rooma i nie publikować go na forum tylko rozesłać na PW dla poszczególnych użytkowników czy coś w tym stylu...

1298138697-U198706.png

Opublikowano

Myślę, że to bezsensu rozwiązanie.

I tak ktoś komuś poda hasło, prędzej czy później.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Heh. Ja jestem nietykalny xD Mam 22 lvl i ponad 13k carat i bez bana itd : D

Pozdro dla Bastiana xD (to brat "Małtynsa" jakby ktoś nie wiedział ; d)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Gość Mounthains
Opublikowano

Ehh niestety już zresetowali mi kasę i lvl :(

Haha. Dobrze Ci tak :D.

Odziwo nie dali żadnego info na OGPlanet

Opublikowano

Ja polecam żeby znowu wszystkiego nie zresetowali robić sobie caraty na innym koncie i z niego wysyłać gifty na konto główne :D

1298138697-U198706.png

Opublikowano

No to ponieśliście kare za cheatowanie botqi :D

Ja niby dostałem bana na głównego chara, ale na 2 nie botuje exp hackiem to mam 4 lvl i całą kaskę (dużo jej nie ma ale nie wyzerowana).

Oczywiście wybotowałem scroll Exile, więc może nie podejrzewają że miałem bota bo ubranek nie kupywałem ani nic z tych rzeczy :)

Myślę że po rankingu was rozpoznali, bo wszyscy do 30lvl botujecie i tyle was było że kara musi być :D

Ostatni raz byłem o 15 koncie to mam nadzieję że mi nie wyzerowali ;)

fb.com/myrodj

Opublikowano

@Mou

Dali Dali info ... zaraz dam je w code :D

With the appearance of more hackers with our brawler of the month ranking going up, we have reset any accounts that may have shown similar anomalies in our tools. These accounts have had all of their carats and experience points removed. The accounts affected had log entries that are only possible through means of hacking and the accounts will not be restored. If these accounts are found to hack again they will be banned permanently as well as any accounts associated to them(alts and mains). If you are receiving any errors due to this please send a screen shot of the error to the Help Desk. 

Regards, 
OGPlanet Staff.

Czyli następne wykryte hacki = perm ban xD

Opublikowano
Podajecie ludziom hasła którzy nie są z MPC
lol. Człowieku. Przecież to hasło jest w temacie na górze.. a stworzyc konto i zalogowac się to może nawet 6latek.

Też mam wyzerowane :/

@To już lepiej nie hackujmy i grajmy z tym co mamy..

@2 Moja kuzynka dalej ma wszystko.. a używała Carat+ExpHacka

Opublikowano

Hehe każdy wasz crash przez hacki został wysyłany szczegółowy raport, stąd resety. Ja też mam nick MPC i nadal 13lv. :)

Opublikowano

|Ja wbijając na server z nickiem "MPCMixSie" zostałem od razu wywalony i wyzwany od "Stupid Hacker"...

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...