Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Ban Na Stream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój GUID (hash klucza) został zbanowany i tylko jego zmiana może "pomóc"

granie na czitach nie popłaca <_<

Tak ? problem leży w tym że dostałem czysty key do cod4, wchodzę na servery streamowane i dalej wywala, ale to nie jest zwykły ban, tylko specjalnie wygenerowany przez nich. Jeśli ktoś ma jakiś sposób dobry, niech poda ! bardzo ptrzebne

Opublikowano

NIE MA ! na tym polega cała idea streaming'u - tymczasowym rozwiązaniem jest kup nowej gry (zmiana klucza)

No i co mi po tym jeśli wejdę na jakiś streamowany server, i key automatycznie doda mnie do listy banów =.=

Opublikowano

ty jesteś niedorozwinięty czy o co chodzi ?

dostałeś bana "na stream", zmienisz klucz i będziesz mógł grać dalej na serwerach które używają tego streaming'u do momentu kiedy nie zostaniesz złapany drugi raz

Opublikowano

ty jesteś niedorozwinięty czy o co chodzi ?

dostałeś bana "na stream", zmienisz klucz i będziesz mógł grać dalej na serwerach które używają tego streaming'u do momentu kiedy nie zostaniesz złapany drugi raz

To chyba ty jesteś jakiś walnięty, nie rozumiesz że ban nie jest tylko na klucz ? może być również na ip jak i na niektóre podzespoły w komputerze. Ja się pytam jak ominąć cały stream więc mi tu nie pierdol

Opublikowano

Piszesz o banie na stream czy PUNKBUSTER HARDWARE GLOBAL BAN [jak nie wiesz o czym piszesz to przestań wciągać nosem biały proszek] jeżeli chodzi o streaming to na ogół się nie bawią w bany na IP czy NICK bo jest to po prostu bezsensowne, później co - masz oryginalny klucz i np.neostrade - "trafiłeś" na pechowy adres i masz bana ? bez sensu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...