Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czym Jest Hs?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ściągłem FB z tego linka

To jest ukryta treść, proszę

i zrobiłem jak jest w instrukcji i mam pytanie czy modkamerze jest HS ,że logów nie wysyłało? neichciałbym bana dostac

Edytowane przez MrPiotrek122
brak linku w code

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Czyli nie ma w modzie ,żeby logow nie wysyłało.Mam jeszcze pytanie mam odpalać pierw Hackshield Bypass

od Misiekantos253 czy jak?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Czyli nie ma w modzie ,żeby logow nie wysyłało.Mam jeszcze pytanie mam odpalać pierw Hackshield Bypass

od Misiekantos253 czy jak?

Przed otworzeniem bot'a, wgraj poprawnie HS'a .

Opublikowano

Dobra zablokowałem HS sposobem Miesiekkantosa i mam teraz pytanie jak teraz odpalić FB?Odpaliłem ProInject a potem HS bypass v0.7 i okienko fb się nie pojawiło ;/ jak to odpalać razem z HS bypass

Opublikowano

Kolego już z edytowałem mój temat i napisałem: Nie potrzeba żadnych Hs blockerów ponieważ KamerMod sam blokuje hs (ma wbudowane obejście) Zobacz jeszcze raz mój temat i zrób tak jak w instrukcji :)

Zbieram "-" :))

Opublikowano

HS to jest Program przeciwko używania Heatów oraz zabieziepieczenie serwera

tam dostąłeś tematy jak blokować więc juz powinieneś wszystko wiedzieć :rolleyes:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mod Kamera automatycznie w Sobie ma Obejście.. Nie potrzebujesz żadnych HS blokerów. I tak nic ci nie wyśle.

Opublikowano

kamermod NIE MA SAM W SOBIE BLOKADY HS,a ja na easymetin2 jechalem i bana dostalem a mi napisali ze hackshield zablokowal konto polecam hackshield bypass v0.7 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...