Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie: Mw2Hook Kiedbr V2 - Steam Authorization Failed.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum ale mniejsza z tym. Mam pytanie gdy wchodzę z MW2HOOKiem na serw no PunkBusters wywala mnie i wyskakuje mi Stem autohorization failed , i tu moje pytanie czy da się to ominąć znam sposób gdzie trzeba czekać 6godzin co mi aktualnie nie pasuje. Więc powtórzę pytanie czy da się wejść na serwer no Punkbusters z hackiem , bez komunikatu ,, Stem autohorization failed" ?

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam Hulio.

Opublikowano

Nikt nie zakablował tylko program wykrywa że masz hacki ;)

Jak chcesz pograć na tym serverze z PB to zaczekaj aż minie ban potem pierwszego odpal coda wbij na server i dopiero włączaj hacki ;) , ale jak wyjdziesz z servera będzie to samo ;p

Może kiedyś ;)

Opublikowano

On nie wyjdzie...

Zostanie na 32%, bo jak napisali aIW ma priorytet :)

Opublikowano

Zgadzam się... aO nie wyjdzie na 70% ponieważ black ops jak by to... ma cięższą strukturę... przy MW2 nie mieli wiele problemów ponieważ tam nie było dedyków. Chociaż aIW też się sypie... Gdzie się nie wejdzie tam WH, aim itp... (HEHE bo sam używam xD). 1-2 lata i "nie będzie niczego" (Kononowicz)

Opublikowano

Zrub reinstal kompa skasuj wszystkie hacki jakie masz i proponowal bym nie urzywac juz haków . i gra powinna normalnie snigac ;) ;)

Ja bym proponował wy*******ac bo to jest foum z cheatami... Jeżeli w ogóle to zrób a nie zrub...

Najbardziej mnie ciekawi to jak oni napisali taki program (.dll) że on współpracuje z grą... Graj po prostu na tych serwerach bez "PB"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...