Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logo W Quescie Powialnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż zajrzałem na ten temat:

To jest ukryta treść, proszę

wszystko dodałem jak autor napisał a zamiast logo mam Żółć i pod spodem 9 w navicat jest dodane Logo i ma id 9 w icon i locale_pl tez dodałem jak autor co może być ze mam ta Żółć ? przy pakowaniu locale_pl i icon tez błędu nie ma jedynie może zle , ze logo zapisywałem paintem wziąłem zapisz jako i dałem logo.TGA czy to wina tego ze w paincie logo zapisywalem? dodam , ze jak klikam wlasciwosci na logo pisze : Typ pliku: Plik TBA

Zbieram -

Opublikowano

Nadal to samo. :(

Moze to wina tego , ze logo dodałem z tlem czarnym? nie sam napis tylko z tlem to ma znaczenie? bo u tego od posta co wyzej link dałem nie bylo tla ? chyba ze to samo usuwa automatycznie tlo

Wiem , ze troche pomieszalem w tym co tu napisalem ale jak ktos to rozszyfruje niech da znać leca +

Zbieram -

Opublikowano

I niby jak zrobie przez gimp to mi wczyta?:D logo bylo scigane z google wpisalem metin 2 i sciagnalem pierwsze lepsze ale ok juz robie na nowo :P

Zbieram -

Opublikowano

@Up Znaczy że nie masz itemu dodanego do klienta, lub coś źle zrobiłeś przy dodawaniu.

Nie ma co dalej ciągnąć tego tematu.

Jeżeli będą jeszcze jakieś problemy to napisz mi na pw. Ewentualnie wtedy otworzę jeszcze temat.

Zamykam.

korneleknew.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...