Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo All

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all mam problem z hackami po włączeniu ich nie mogę wybrać nic znaczy że daję strzałkę w dół w górę itp. i nic się nie dzieje :/ co mam zrobić ???

Opublikowano

Mam xp 32 bit i mam Net Famework :/ wcześniej było wszystko oki, pojechałem do Anglii młodszy brat na pc wszedł i przyjechałem i kuźwa nie mogę nic zrobić w hacku, braciszek oczywiście powiedział że nic nie ruszał :/ Może coś usuną :angry:

Opublikowano

To spróbuj formata, może pomoże. Ja nie mam zielonego pojęcia co może być. Mi też nie wchodzą wszystkie hacki (tak jak tobie monu nie wyskakuje). spróbuj pościągać all Undecet i zobaczyć czy chociaż 1 działa. Może pobierałeś hacki 'NoMenu' to znaczy że się same uruchamiają że są bez menu.

Opublikowano

Nie ściąga raczej no menu jak pisze, że cheat się uruchamia i próbuje wybrać opcje strzałkami.

Może spróbuj zapobiegawczo CCleanera i zmiany injectora, ale wątpię czy Ci to pomoże.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A może nie włączasz menu hacka.

Kliknij insert, wtedy menu powinno wyskoczyć.

Jak nie, to proponuję zmienić injector.

@razor130

Uśmiałbym się, jakby to był no-menu hack :D

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jak to jest cheat menu to zawsze musi się menu samoistnie za pierwszym razem pokazać na starcie.

Nie widziałem cheata na mpc ostatnio który by uruchamiał się inaczej.

Co do no menu to ucho jest już trochę na forum i wątpię by popełnił taka gafę ;d

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A może nie włączasz menu hacka.

Kliknij insert, wtedy menu powinno wyskoczyć.

Nie no wyskakuje normalnie, a jak Insert naciskam żeby hacka schować to też nic się nie dzieje :(

Opublikowano

tez tak mialem ale trzymaj strzalke dłuzej (a nie ze poprostu wciskasz) potrzymaj dlurzej strzalke to zejdzie nizej

Old and retired gamer WarRock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...