Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Serwerowe 2010 Na Serwerze Dedykowanym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem serwa , przeniosłem pliki z wirtualnej maszyny na serwer dedykowany. Została zainstalowana wersja mysql itd zgodna z plikami 2010. Tak więc odpalam serwa:

To jest ukryta treść, proszę

No i serwer tak jak u mnie na chacie się włącza. Nie wyskakuje żaden komuniat errorowy , ani nic podobnego. Teraz próbuję się połączyć do gry , lecz gdy wpisuję dobre pasy pisze:

błąd podczas łączenia z serwerem
Tak więc wpisuję źle i pisze
Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło
Dodam , że w domu mi normalnie all działa. Kiedyś w domu gdy edytowałem coś przy dropie też tak miałem , jednak teraz na dedyku wszystkie pliki są przeze mnie tak zrobione , że nie ma prawa coś nie działać. Moje pytanie więc brzmi:

Jak sprawdzić co jest popsute , skoro serwer się normalnie włącza ?

Opublikowano

Witam. Zrobiłem serwa , przeniosłem pliki z wirtualnej maszyny na serwer dedykowany. Została zainstalowana wersja mysql itd zgodna z plikami 2010. Tak więc odpalam serwa:

To jest ukryta treść, proszę

No i serwer tak jak u mnie na chacie się włącza. Nie wyskakuje żaden komuniat errorowy , ani nic podobnego. Teraz próbuję się połączyć do gry , lecz gdy wpisuję dobre pasy pisze: Tak więc wpisuję źle i pisze Dodam , że w domu mi normalnie all działa. Kiedyś w domu gdy edytowałem coś przy dropie też tak miałem , jednak teraz na dedyku wszystkie pliki są przeze mnie tak zrobione , że nie ma prawa coś nie działać. Moje pytanie więc brzmi:

Jak sprawdzić co jest popsute , skoro serwer się normalnie włącza ?

Musisz uruchomić program autoryzujący :P, czytaj "Logowanie"

Masz wyłączone, więc funkcja "DB" sprawdza passy i mówi co jest źle/dobrze, natomiast Logowanie (Auth) Cię nie wpuszcza na serwer bo jest wyłączone :), dlatego też masz błąd podczas łączenia.

Pozdrawiam Aryman

admin2r.png
Opublikowano

@Up , jesteś tępy. Przecież takie rzeczy to ja wiem. Spróbuję z tym programem autoryzacyjnym.

Jak sprawdzić czy logowanie jest włączone czy nie?

Dlaczego nie wiem w jakim pliku jest błąd , na tych plikach nigdy nie ma żadnego komunikatu.

Opublikowano

Widze kto tu jest tempą dzidą. Gdybys chcial spradzwic czy dziala logowanie to wpisalbys cmd i sprawdzil czy jest ping -,-.

Opublikowano

@Up Dziwne , że u mnie w domu normalnie wbijało. Na dedyku tylko coś nie kontakczy. Przecież jak by pong blokował to by nie pisało gdy się chce zalogować złymi passami :

Nieprawidłowa Nazwa Konta lub Hasła
tylko
Błąd podczas łączenia się z serwerem

Zanim coś napiszesz to się zastanów co chcesz napisać.

Ps. Jak użyć komendy cmd ?

Opublikowano

Jedynym sensowym posunięciem jakie teraz możesz zrobic to zapytac na PW Arymana.

:) Ja stawiam na routerze stałe ip 10mb/s i jedyne co musiałem zrobic do DMZ odblokowac... ale mówię .. to router. B)

Jestem HARDCOREM

e007705249994959949153592a07bbd4.0.gif