Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Sztylety Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kłopot polega na tym że gram na serweże metin5 ale niewidze u nich dmg bonów kd wienc bym prosił o podaie instrukcji jak dodać by były widoczne na kliencie

Opublikowano

Wiesz dlaczego nie widzisz bonów? bo [HA]Domkis to zje... non stop dodaje rzeczy co clijenta a i tak liczba graczy sie nie zwieksza ma jakies podrasowane clijenty nic mu to nie daje na eliemt2 jest wiecej ludu i to o ile i na pandoramt2 a mniej maja dodane domkis to noobek ...

Wracajac do tamatu zeby widziec bony ito pobierz clijenta by surmix wersje v2

Albo napisz do SurMixa moge ci podac jego gg wysle ci starego clijeta wersje v2:) pisz jak cos

Czemu Domkis to noobek?bo oszukal kolesia ze strona na serwer nie zaplacil mu za szablon na metin 5/arctice , bo zbanowal mi postac nick: KoloMT2 LVL 124 ALL eq mialem w sumie to jego kuzynek zbanowal mi konto (Noon [GM]Sacon) i cofnal lvl bylem w top 10 a dal mi 67 lvl za nic team metin 5 sie rozpada surmix,slim,MrKoSa odeszli tak samo Tasak i inne metin 5 niedlugo upadnie. Wszyscy odchodza przez Sacona uwaza sie za wielce pana bo jest kuzynem HA i moze robic co chce

Ps. Nie polecam serwera przez administracje głównie

Zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...