Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy I Co Mozna Sprzedać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załóżmy że z Supply Myst-N wypadnie mi jakaś broń np na 7 dni

To będę mógł ja sprzedać??

Jesli nie to w jakich sytuacjach mozna sprzedawać bronie albo inne itemki??

minusy.png

Opublikowano

Czasami można, czasami nie. Osobiście tylko raz spotkałem się z możliwością sprzedaży itemu ze skrzynki (Myst-G - MK.48 MOD 0 CAMO 90Days)

Na forum kiedyś czytałem że ktoś miał opcję sprzedaży Baron's M416 CQB.

Dokładnie Ci nie powiem które itemy można sprzedawać.

Ale szczerze - nie opłaca się, chyba że już masz inną - lepszą broń. Za sprzedaż i tak dostajesz niewielką sumę GP (90Days - ok. 30k GP).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano (edytowane)

bronie, które wylecą Ci z myst-n na 7 dni i więcej można sprzedawać...nie wiem jak z broniami na 3 dni..ale na 1 dzień nie da się sprzedać.

@Matt: to ciekawe jakim cudem sprzedałem shotguna z myst-n? akurat miałem go na 7 dni.

Edytowane przez kangrum
Opublikowano

ja mam bron w inboxie na tydzien i nie da rady jej opchnac wiec raczej sie mylisz kangrum

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Czasami można, czasami nie. Osobiście tylko raz spotkałem się z możliwością sprzedaży itemu ze skrzynki (Myst-G - MK.48 MOD 0 CAMO 90Days)

Na forum kiedyś czytałem że ktoś miał opcję sprzedaży Baron's M416 CQB.

Dokładnie Ci nie powiem które itemy można sprzedawać.

Ale szczerze - nie opłaca się, chyba że już masz inną - lepszą broń. Za sprzedaż i tak dostajesz niewielką sumę GP (90Days - ok. 30k GP).

30k mnie podnieca :D

minusy.png

Opublikowano

Opcja Sprzedaj jest rzadko spotykana ogólnie w broniach za NX .

Ja mam TR i inne śmieci nie da rady ich sprzedać .

Z tego co wiem można na 100% sprzedać Epice .

Opłacalność 0% .

Takiego fajnego epica sprzedasz za 500 GP .

9368_gold.png

Opublikowano

Bronie które dostaniesz z Supply Myst-N można chyba większość jak nie każdą sprzedać.

90 dni = +30k GP

Opublikowano

Bronie które dostaniesz z Supply Myst-N można chyba większość jak nie każdą sprzedać.

90 dni = +30k GP

Ja mam pytanie umiesz czytać ze zrozumieniem ???????

ja mam bron w inboxie na tydzien i nie da rady jej opchnac wiec raczej sie mylisz kangrum

28i6hpy.jpg

i gdzie tu masz opcję sprzedaj ???????

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Musisz aktywować broń aby ją sprzedać....

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

Musisz aktywować broń aby ją sprzedać....

tylko ze inna aktywowalem i tez nie bylo

sygnatura_old.png

Opublikowano

Już spieszę z pomocą. Sprzedać można jedynie bronie które są do sprzedaży za nx lu bronie których nie da się kupic !

Przykład : l85a1 - zwykła bron która jest do kupienia za gp na wysoką range ale jednak do kupienia ; l85a1 camo mod - broń nie do kupienia ( albo za nx, nie wiem dokładnie ;P ) i tylko tą drugą można sprzedać.

Cennik :

1 dzień - ok. 500gp

7 dni - ok 2000 - 3000 gp

30 dni ok. 10000 gp

90 dni ok 30000 gp