Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doa Pay Nx Czy Moge Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ostatnio od kolegi ze kupował nx przez Doa pay i mu nie doszły bo był jakiś problem czy nexon już to naprawił i moge kupić nx ??

Munkk.png
Opublikowano

Podobno naprawił, ale nigdy nie masz pewności że nx dojdą

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Najlepiej kupować przez SMS.

Osobiście zamawiałem tak już z 10x i zawsze dochodziły w 1min, zero problemów.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam kupywania przez sms , kupiłem 10 x było git kupiłem kolejne 3x i kasa zniknęła a nx ani kasy nie oddali chociaż pisałem formularz reklamacyjny ..

Kamilos18pl.png
Opublikowano

Ja osobiście nie polecam kupywania przez sms , kupiłem 10 x było git kupiłem kolejne 3x i kasa zniknęła a nx ani kasy nie oddali chociaż pisałem formularz reklamacyjny ..

ja zawsze jak kupuje nx to robie pelno ss`ow - masz dowod wiec nawet jak nie dojda to kase musza oddac

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja tam nie polecam zamawiania NX po przez wysyłanie SMS .

Wiele razy już na forum ktoś płakał iż wysłał SMS kasę pożarło a NX nie było

Najbezpieczniej jest rozmową telefoniczną i paysafecard

9368_gold.png

Opublikowano

Słyszałem ostatnio od kolegi ze kupował nx przez Doa pay i mu nie doszły bo był jakiś problem

Omek przyjrzałeś się tematowi ?

Więc chyba raczej nie jest bezpieczne. Wg mnie najlepiej PSC ale i tak ja kupuje sms lub rozmowa ^^

sygnatura_old.png

Opublikowano

Omek przyjrzałeś się tematowi ?

Więc chyba raczej nie jest bezpieczne. Wg mnie najlepiej PSC ale i tak ja kupuje sms lub rozmowa ^^

Oczywiście że tak .

Dodam iż zawsze jak nie dochodzą NX to jest jakiś problem .

Najlepsze że zawsze ten sam .

Do tej pory nie naprawiony więc już tak zostanie .

9368_gold.png