Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Omnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Teraz będę przedłużał w erze abonament a właściwie ojciec i bierze mi Samsnga Omnie i900 :D Może ktoś mi napisać jakiego ona ma windowsa bo wiem, że na początku 2009 Był Windows Mobile 6.1 ale znowu gdzieś wyczytałem, że w 2010 produkowali już z 6.5. I tu moje pytanie oriętuje się ktoś jaki Windows będzię na dzień dzisiejszy? Co myślicie o tym telefonie?I czy on Windows Mobile ma takie blędy i ściny jak nieraz w kompie :D? Jutro bd dzwonić babka z ery czy biorę ten telefon i wysyłają kuriera. Proszę o opinię i odpowiedź na pytania z góry dzięki! A i proszę ludzi tych którzy mieli ten telefon lub mają albo wiedzą od znajomego który ma. Będą +/-.

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

Ma widowsa 6.1 , 6.5 możesz sobie wsadzić na własną rękę :) Telefon jest Fajny , miałem okazje mieć go przez 2 mies , naprawdę polecam. Co do windowsa przez 2 miechy zwiesił się może 3 razy :)

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Kupilem ten telefon jakies 4 miesiace temu

W sklepie ofc.

Windows phone - najgorsze co moze byc

Telefon jest do dupy, gorszego nie mialem, trzymalem go przez 2 tygodnie, opchnalem i potem kupilem gt540, ktorego mialem przez miesiac, potem galaxy s do teraz, nigdy nie opuszcze tego telefonu (g. s)

logo_black3.png

Opublikowano

niektórzy windows moblile mylą z mobilną wersją windowsa zwykłego , niestety aplikacje nie sa kampatybilne

jak wyżej, na pewno sie nie opłaca jak naprawdę jeśli nie potrzebny ci do pracy, jako multimedialny telefon się nie sprawdzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No i jeszcze GPS, WI-FI :D A na Windows Mobile to są jakieś gry na tą Omnie :D?

LysyChorwat.png

Jeśli możesz, daj

delete.png

Opublikowano

coś tam jest na Windows Mobile , wystarczy poszukać nawet na google , zresztą gry nie różnią się wcale od tych na inne telefony i nie licz że będą miały lepszą grafike czy wygląd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png