Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nowy Dział W Single Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł , żeby w forum Single Player był dział poświęcony starym grą np. Supaplex , Lemmings , Worms (nie te nowe tylko stare) i wiele innych gier , których w sklepach się już nie dostanie.Te projekty naprawdę wciągają mimo że nie mają takiej grafiki jak współczesne.Każdy lubi stare dobre gry więc forum zyska nowych użytkowników.

@Edit przepraszam że nie zrobiłem ankiety ale zapomniałem

Opublikowano

Mam taki pomysł , żeby w forum Single Player był dział poświęcony starym grą np. Supaplex , Lemmings , Worms (nie te nowe tylko stare) i wiele innych gier , których w sklepach się już nie dostanie.Te projekty naprawdę wciągają mimo że nie mają takiej grafiki jak współczesne.Każdy lubi stare dobre gry więc forum zyska nowych użytkowników.

Jestem za, ale tutaj najważniejszy jest:

a) Admin

B) Global

c) Mod SP.

Opublikowano

Chodzi o wszystkie stare gry w jednym dziale.Wymieniłem tylko te bo te mi przychodzą do głowy.Czekamy na wypowiedzi Adminów , GM'ów i modów SP

Opublikowano

Chodzi o wszystkie stare gry w jednym dziale.Wymieniłem tylko te bo te mi przychodzą do głowy.Czekamy na wypowiedzi Adminów , GM'ów i modów SP

Z tego co wiem nie ma moda w Single jest tylko kid.

Na nie.

Dlaczego nikt by tam nie pisał nic może 1 temamt na miesiąc góra, a jeśli chcesz podyskutować na temat takich gier to zapraszam do Dyskusji.

@edit byłem słabo poinformowany jest mod a dokładnie meth0d.

Me gusta.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma to większego sensu. Powiedz mi tylko o czym byś pisał w tym subforum?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jako były mod Sp wypowiem się, tak jak meth0d napisał. Po co robić nowe subforum?

Sp to nie dział tylko dla nowych gier. Nie.

Nie widze tu wypowiedzi Turasa, on tam zaraz po meth0dzie rozdaje karty.

@nie widze też ankiety

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Całe subforum tylko po to żeby napisać w jakie gry się kiedyś grało/jak je dzisiaj odpalić? Na nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...