Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra Orkiem Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 2 dni temu zacząłem grać w WOW'a, stworzyłem sobie postać orka , wojownika wbiłem 12 lvl , porobiłem większość questów , i teraz mam pytanie, czy tą postacią dobrze mi sie bedzie grało na wyższych lvl'ach ? To pytanie z tąd że kiedy widzę że jakiś mniejszy lvl daje rady z jakimś moobkiem z którym ja nie daje rady, to mnie ściska i mam ochote zrobić inną postać ... Proszę tutaj wypisywać zalety i wady grania orkiem wojownikiem.

EDIT1

Gram na privie.

Opublikowano

Napisz czy to priv czy nie...

Warrior to ciezka profka do ogarniecia ;x

ja gram na privie 3.3.5a Wotlk oczywiscie i gralem shamanem pallkiem i rogalem ;x

Mag i Warek dla zaawansowanych graczy tak mi sie wydaje

Jezeli nie dajesz rady warkiem juz na tym lvlu zmien postac ;x

A jezeli wogole nie ogarniasz radze zmienic gre

Ja szybko zalapalem o co chodzi

Opublikowano

Napisz czy to priv czy nie...

Warrior to ciezka profka do ogarniecia ;x

ja gram na privie 3.3.5a Wotlk oczywiscie i gralem shamanem pallkiem i rogalem ;x

Jezeli nie dajesz rady warkiem juz na tym lvlu zmien postac ;x

A jezeli wogole nie ogarniasz radze zmienic gre

Ja szybko zalapalem o co chodzi

Jak to początkujący, powoli ogarniam, ale nie wiem jak bedzie później , czy wojownik wyróżnia się od innych profesji?

Opublikowano

Jeśli liczysz że na początku łatwo będziesz wszystkich zabijał i wszystko łatwo ci przyjdzie warkiem bto zmień klasę, weź sobie walnij jakiegoś spell dmg albo szamka enh. np.

PS: Profesja to nie warek, profesja w wowie to tzw. zawód, czyli coś z czego się coś robi... nie rozpisze ci tego tutaj bo nie o to chodzi, jeśli chcesz link masz:

http://lmgtfy.com/?q=profesje+wow

Opublikowano
Warior dla zaawansowanych? Chyba chciałeś napisać Mag i Warlock.

Każdy się wyróżnia... Każdy ma jakąś specjalną umiejętność której niema inna klasa np. Palladyn ma "bańke" lub "Lay on hands" za to rogue może znikać itp itd... Dzięki temu każda postać wymiata ^^ jeśli umiesz nią grać. Nie ma gorszej czy lepszej postaci każdy każdego jedzie. Więc graj kim ci się podoba i jak już ogarniesz postać będziesz niepokonany i wgl to weź zrób sobie 2 (polecam Palladyna lub Maga lub Warlocka) i ją też ogarnij :)

F7FwxF8.png

Opublikowano

Warek nnie jest zaawansowaną postacią, tylko chciałem zaznaczyć że i tak furrory nie zrobisz warkiem jak dopiero zaczynasz wowa więc radze ci walnij szamka enh lub jakiegoś maga kogoś kogo łatwiej ogarnąć, albo kogoś kim się nacieszysz.

Opublikowano

Magol albo Paladyn na początek. Albo skacz na "głęboką wodę" i zrób Warlocka :P.Magol Frost lub Fire; Paladyn Retri, a co bo Warlocka - Affi lub Destro.Shaman Enha też mógłby być, a najlepiej pobaw się każdą klasą i wybierz tą najlepszą dla Ciebie.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Myślę, że ten filmik pomoże Ci zdecydować.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.