Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]G36E Na Valkiria/Le

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, przedstawiam wam moda, który podmienia tekstury broni G36E na G36E Valkiria bądź Limited Edition (chyba xD )

Podmieniamy plik w Guns_T_PV_AR.rez w zależności od tego jaki wygląd chcemy

w moim folderze G36E to wersja LE a G36E1 to Valkirie

Wybaczcie lecz nie dam screena z gry, gdyż nie mogę jeszcze kupić sobie G36E ;D dodam screena z wyglądami tekstur, jeśli ktoś posiada G36E i będzie tak uprzejmy aby zrobić screena, będę wdzięczny.

UWAGA! Pliki są w formacie Nexon, a nie w LithTech !

Download :

http://www.multiupload.com/B9KVHYT063

Scan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7da4530675b27e4e75d0990468db33a7433706159ace863a40a297f11c8b3687-1299421909

Screeny :

beznazwy1k.jpg

Opublikowano

zrozumiesz kiedyś że za jakąkolwiek zmianę w silniku gry możesz dostać bana ?

Opublikowano

za każdego moda jest banik ;] Ale mi się wydaje, że wykrycie takowego moda który podmienia tylko tobie wygląd broni jest znikoma :) i chyba pełno osób tego używa. Chociaż jak ktoś ma parę broni na perma za nx to bym się bał i dlatego nie mam takich ;]

Opublikowano

Powiem tylko tyle .

Mod nie zostanie wykryty do patchowania gry .

Podczas patchowania gry dochodzi do update niektórych plików .

I wtedy może napotkać problem .

Good Jobs Lenarcie : ]

9368_gold.png

Opublikowano

Jak to dodac do gry zeby dzilalo bo ja nie potrafie :((

Prosze pomozcie

zapoznaj się z tym

http://www.mpcforum.pl/topic/215535-tut-jak-wstrzykiwac-mody/

9368_gold.png

Opublikowano

Mod fajny ale to jest jedna z podstawowych rzeczy w modowaniu.. No cóż plusik się należy :]

oh rly ?

ktoś prosił o tego moda, więc zrobiłem

Opublikowano

Tera się nie przyda ten wstrzykiwanie modów , nie da się zmienić rozszerzenia , ostanio nie mogłem ale sprawdze jeszcze aby nie było fałszywego alarmu.

A i + za moda.

Dobra przy tym nie trza było się tak bawić jak z innymi.

Lenart Very Good Job . I tak dalej :)

Opublikowano

Tera się nie przyda ten wstrzykiwanie modów , nie da się zmienić rozszerzenia , ostanio nie mogłem ale sprawdze jeszcze aby nie było fałszywego alarmu.

wybacz ale nie kumie ... pobierasz, używasz DXTConvert, wybierasz pobrane pliki, klikasz przycisk "To Lith Tech" i potem injectorem do Guns_T_PV_AR.rez i tyle

jeśli nie masz programów do tego to mogę Ci wysłać na pw, całą moją paczkę do modowania, nie chce mi się tego skanować.

Opublikowano

to jak wg. Ciebie miałem odpowiedzieć ?

Opublikowano

OMG ale z was lizusy... podniecacie sie tym jakby to było bóg wie co. Zwykły mod podmiana tekstur więc sie już tak lenartowi nie podlizujcie bo aż mi was żal ;)

Opublikowano

ja wiem że to łatwizna, nie lubie lizusów o czym niektórzy wiedzą.

Opublikowano

nie podlizujcie bo aż mi was żal ;)

A ja nie lubie Ripperów, którzy nie mają na tyle wyobraźni, by wymyślec własny nick.

Jak taki mądry sam zrób moda. Czekam.

@down

Tak. Nie pasuje mi twój rip <_<

Opublikowano

coś ci w moim nicku nie pasuje?? czekaj dawno temu było cabunt to bylem autorem moda UMP na P90tr se nichce mi sie szukać tego moda specialnie dla ciebie jeszcze chyba jest to forum to se go poszukasz

Opublikowano

jak ci nie pasuje to go zmień kidmodku. Zresztą co sie tak fochasz o mojego posta?? poprostu mówie że sie podlizujecie bo taka jest prawda. Wiem że lenart to już na mpc forum jest jakimś weteranem ale nie róbcie wiochy :D Zrobił moda z podmianą tekstur a wy odrazu ohhhh ahhhhh jakie to cudowne. Nie kompromitujcie się tak bo do głupio wygląda :D ludzie bądźcie oryginalni prosze was :)

Opublikowano

@up.

Wyjebane ;)

@Zav i Endymen

ogarnijcie się, nie ma o co się kłócić ...

@down

ok, skończ. robisz nie potrzebny spam ...

Opublikowano

Lenart ja sie nie kłoce mówiłem im jak jest tylko to odrazu zaczoł na mnie jechać niewiem oco mu chodzi powiedziałem oczywistą oczywistość :D

///Nawet nie pisz do mnie na pw za co masz warna ....

omekpall

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

coś mi się wydaje iż fanaberie nam wciskasz... nexon sam powiedział że bany lecą tylko za mody "ułatwiające grę" powiesz mi jakim chujem dostałeś bana za moda wizualnego ? co najwyżej by Ci wywaliło grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...