Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako iż postanowiłam zagrać na naszym ukochanym globalu całkowicie od zera, mam zamiar kupić troszkę yang na allegro. Tutaj nasuwa się moje pytanie - jak kupić, żeby nie dostać po kilku dniach bana? Macie jakieś sposoby na to?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

"Jako iż postanowiłam zagrać na naszym ukochanym globalu całkowicie od zera, mam zamiar kupić troszkę yang na allegro."

Pomyśl chłopie co ty piszesz !

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Wiem jak to brzmi, aczkolwiek chodziło mi o to, że nie mam żadnej postaci ani nic : )

@Szwinqel

Jestem dziewczyną.

Opublikowano

raczej mu chodzilo ze ma teraz 0 i chce kupic yangi ;d

@topic najlepiej przez tobol i nie na 1itemek tylko np kupujesz 1kkk to wystaw 10potow i jeden po 100kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wiem jak to brzmi, aczkolwiek chodziło mi o to, że nie mam żadnej postaci ani nic : )

@Szwinqel

Jestem dziewczyną.

Oj, to przepraszam.

Od zera do bohatera, przynajmniej tak mówią ludzie :D

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Serwer jest stary i z początku nie łatwo jest samemu zarobić chociażby na eq przy takich cenach.

Opublikowano

zrobic nowe konto tylko z innym emailem , pobrac kamermoda , po transakcji z kolesiem isc gdzies w odludne miejsce i jak masz kamermoda to mozesz wyrzucac po 10kk yang a 2 postacia lapac

bo oni kontroluja tylko handle a nie maja sposobu na sprawdzenie czegos takiego

pzdr

Opublikowano

normalnie, towrzysz konto z nickiem np. GyuGyuffsd i juz, transakcja trwa bardzo krotko, gosciu daje ci tobol i potka przez handel, ty wystawiasz ta potke za ta cene ile kupiles i juz, sklep masz otwarty 5 sekund maximum :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

To chyba nie od zera.

Ale jeżelo nei chesz dostaćban po kilku dniach polecam zrobić noob konto (muszies zrobić nowego emaila i na tym emailu zrobić konto i ta postacią brać yang i przezucać na postać główną).

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ja naprzyklad kupuje yangi zawsze na metin2.cc i przychodzę główną postacią jak i shopkiem jeszcze nigdy nie dostałem bana :> oczywiście te 2 postacie odbierają yangi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...