Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Na Duzych Mapkach

vorbesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam wielki problem z lagami. Na małych mapkach nie zacina się, ale jak chcę zagrać na dużych mapach to się zaczyna. Zacina się tak na 4-5 sek i wraca do normy i tak ciągle. Nie da się grać.

Robiłem tak jak inni pisali żeby wyczyścić kompa programem ccleaner ale to nic nie daje. Wyłączyłem wszystkie niepotrzebne programy ale to też nic nie dało. Nie wiem co zrobić.

Nie miałbym tego problemu gdyby nie to że chce się heli nauczyć latać bo nie lubię grać na tych mapkach.

Proszę o pomoc!!!

Z góry dziękuje.

Opublikowano

ja mam to co ty.. 4vs4 na np alberon, emblem da sie grac. na Wiecej osob ni chu**

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

Podaj jaki masz procesor itd.

Osobiście mi się BG jakiś miesiąc temu przestało Ciąć i teraz na nowym kompie z netem 9mb zapomniałem co to laggi nawet w pokojach na 32 osoby...

Opublikowano

nata mam 6mega z neostrady ale leta jak ta lala, wiec raczej nie przez neta. Probowałem tego game boostera ale gram chwile i mnie pozniej wyrzuca znaczy sie wylancza sie gra ale lagi nic sie nie zmniejszaja

Opublikowano

ja mam taki

CPU 270 @ 1.60 GHZ 1.60 GHZ , 896 MB ramu .... Net mam chyba 16 MG a nocy 2x więcej ( średnia prędkość pobierania to 700-900 kb/s . Warrock sciągal mi sie coz kolo 10minut. .... i mam lagi tylko na Urban i Battle

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

Zmniejszałem i kombinowałem co tylko się da z ustawieniami w grze i nic to nie daje niestety.

Już nie wiem co z nim zrobić, chyba jedynie zmienić na lepszy model xD

Opublikowano

Spróbuj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

1373662483-U83583.png

Opublikowano

brakuje mi jeszcze jakieś 50-100mb ram i będzie latać. Nie wiecie jak przyspieszyć tyle?

Jedynym słusznym sposobem to jest dokupienie sobie pamięć RAM(nie jest droga)...

Gdyby to było kilka mb Ramu to jeszcze jakoś dałoby rade, ale jeżeli mówimy o 50-100mb ramu to ja nie widzę rozwiązania innego,niżeli dokupienie kostki RAM. :mellow:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Tak jak UP napisał to prawdopodobnie wina RAMU dkup se torche ramu i powinno śmigać. Ja mam 1GB i czasem mam lagi ale z winy neta.

Chyba was poyebało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...