Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie co do Androida, czy jak kupię go to druga postać (striker) zostanie i będę mógł wybierać czym chcę grać? Czy do niego się kupuje jakieś exo lub scrolle? Kim bardziej opłaca się grać, Striker czy Android?

1358809676-U384748.png

Weteran
Opublikowano

Będziesz mógł grać dwoma postaciami. i jeśli chodzi o pytanie "która postać lepsza" to nie ma ono sensu ponieważ każda postać moa swoje + i - a tak naprawdę nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem kogoś kto grał to postacią(androidem)

Opublikowano

Jak kupisz Androida, to nie będziesz widział itemów ze strikera.

Będziesz musiał do Androida nju itemki kupować, ale jak znów zmieniasz na strikera stare itemki wrócą.

g0Tef.jpg

Opublikowano

atrybutem androida jest duza ilość hp, niekonczaca sie mana i dobry default a minusem to że ma mało spd i jmp no i jest malo akcesoriow ktore na niego wchodza.

a atrybutem strikera jest duza ilosc str i to tyle w zasadzie ale i tak poręczniejszy jest striker bo android ledwo biega i skacze xD

Opublikowano

Nieprawda ;p

Android nie tylko ucieka i skacze...

Gram nim i z tego co widzę po założeniu EXO każdy pada ^^

Android bez scroola - tylko kilasz "C"

Android bez scroola i w exo - tylko klikasz "X"

I taka jego zaleta że w exo ma duże STR ;p

Opublikowano

@ederan

hahaha chyba se jaja robisz

nim mozna jugglowac na 10 hitów a nie tylko XXXXX bo to gowno warte i zadaje tyle co nic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...