Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwer Na Słabym Komputerze.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie są to przypadkiem pliczki AvalonMT2 Easy ? ;)

@down

O tych zapomniałem też, ale tutaj znalazłem kolejne

http://www.mpcforum.pl/topic/183685-tut-dl-freebsd-najlepsza-wydajnosc/page__p__1226403#entry1226403

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja pobralem patrzalem czy jesst jakas spacja i lipa nie ma nic . a blad w archiwum mam ;[ wiec nie wiem jak je wyPaKowac

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde ja też tych plików wypakować nie mogę ;/. To jakieś ruskie tyle powiem. Nie lepiej było winrarem spakować?. A ten 7z to jakaś lipa ;/.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak masz liste z linkami do plikow z serwera np. rapidshare to pobierasz all z rapidshare

albo zeby szybciej sciagasz pierwszy part z rapidshare, drugi z megaupload, trzeci z innego, czwarty tez itp, wtedy mozesz z 2/3 lub wiecej (zalezy od neta) naraz sciagac i nie obowiazuja cie limity jakbys sciagal z jednego serwa (czekac powiedzmy 10 min pomiedzy pobieraniami)

po sciagnieciu zmienasz nazwy wszystkich pllikow na np. "pliki na serwer.part1" i tak wszystkie tylko po kolei najlepiej jak sa partami (musza miec taka sama nazwe tylko numer parta inny)

ja szczerze polecam te pliki, poniewaz na slabym kompie praktycznie nie ma mozliwosci zabawy z wlasnym serwerem a te pliki nam to udostepniaja, nawet z bardzo mala iloscia lagow, czasem bez lagow

wiec jesli ktos chce sie pobawic lub potrenowac edycje serwera, to polecam :)

@ pliki wypakowywuje sie programem 7zip, niby niektorzy mowili ze win rarem nie idzie, ale da rade

@Szkoda, że pliczki nie 2010 :/ pliki 2010 bardziej obciazyly by komputer, tu chodzi glownie i ti zeby na slabej maszynie zalozyc serwer

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam kolejny problem gdyż długo się łączy z serwerem

włączam metka przez spolszczenie wpisuje passy i po około 20 sekund pisze jesteś połączony i potem albo pójdzie dalej albo muszę od nowa wpisać passy maksymalnie doszedłem do wyboru postaci a zalogować się na postać już nie dałem rady :/

w czym tkwi problem ///// porty w port map mam odblokowane

ps sorry za duble post ale nie zauważyłem że mój jest ostatni

Opublikowano

Czy na takim sprzęcie będe mógł stawić serwer ? i na ile osób prosze o szybką odpowiedz :

systemj.jpg

aha internet 512 :/ przez router idzie ? mam szanse ?

Też mam procka AMD Athlon tylko lepszego AMD Athlon X2 250 - 2 rdzenie po 3.01 GHz, zainstaluj sobie 64-bit
Opublikowano

zaden blad nie wyskakuje, ale jak wpisuje login root i haslo, to wyskakuje pozniej mt2isgreat #. i co bym nie wpisal tam, Command not found, niech ktos pomzoe obsypie plusikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...