Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Failed To Verification Server 8 Rozwiązanie

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym przedstawić sposób na błąd "Failed to verification server. Please retry [8]".

http://img72.imageshack.us/img72/2114/printwr.jpg

1.Ściągamy sobie program Hot Spot http://www.brothersoft.com/hotspot-shield-49569.html

2.po ściągnięciu instalujemy go, po zainstalowaniu mam taką tarczę czerwoną (koło godziny) klikamy na nią prawym przyciskiem i klikamy "Connect" tarcza po chwili powinna zrobić się zielona w moim przypadku to wygląda tak: http://img851.imageshack.us/i/hotspot.png/ klikamu na nią prawym przyciskiem i wciskamy ON powinna się otworzyć przeglądarka w przeglądarce wciskamy connect :)

3.gdy zrobimy wszystkie powyższe czynności włączamy Combat Arms EU i klikamy Start Game, wspisujemy swoje passy i powinno nas normalnie zalogować bez żadnego błędu :) mam nadzieję że pomogłem liczę na ++, i proszę Administratora/Moderatora o nie zamykanie tematu. Lub gdy jest w nie odpowiednim dziale o przeniesienie go do odpowniedniego działu :)

Błąd pokazuje się przy logowaniu na serwer Nexona, i to jest związane z adresem IP który posiada dana osoba, ten program zmienia ip gdy naciśniesz connect gdy naciskasz disconnect wszystko wraca tak jak było :)

PS. Jeśli dalej nie pomaga to polecam poczekać tą 1 minutkę nic was to nie zbawi :)

PS.2 Jeżeli program zmienia ip, to polecam zadzwonić do firmy w której mamy internet, prosimy o zmianę ip (to chyba coś kosztuje, ale nie wiem dokładnie) na inne, jeżeli będzie chciał powód czy coś, to możecie powiedzieć że macie problemy z połączeniem się do serwerów gier, i przez to nie macie rozrywki :)

Opublikowano

Ale kiedy sie niby ma pokazywac ten blad ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Fajnie by było jak byś ten temat do pracował.

Jak dla mnie wszystko się zlewa i nie jestem w stanie tego przeczytać

9368_gold.png

Opublikowano

mi się pojawia błąd o połączeniu z serwerem jak wpisze haslo ale wtedy wystarczy ze wyłącze CA i włącze jeszcze raz

a co do szaty graficznej - w sumie jej brak to w 100% zgodze sie z omkiem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Oczywiście ok zgadzam się z wami poprawię to tylko na razie nie mam czasu, proszę o nie zamykanie tematu.

Opublikowano

Ten błąd pojawia się dokładnie wtedy kiedy jesteśmy z kraju który nie obsługuje ca eu albo ca us zmieńcie adres na amerykański to wcale nie uruchomicie ca a temat powinien być w dziale serwery zagraniczne. ale może komuś pomoże ten temat

Opublikowano

xxmlody18 niestety nie zgodze się z Tobą, mieszkam w Polsce a Polska chyba jest w Europie no nie? program zmienia ip na amerykańskie to prawda ale działa..... Ponieważ to jest mój sposób na ktorym mogę grać w CA EU.

Opublikowano

Ten link jest jakis zły, nie chce się stronka otworzyć, nie można pobrac pliku <_<

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Znalazłem inny link!

Wszystko jasno jest napisane bo ja jakoś zrozumiałem, ;) tylko szkoda że jak tak właśnie zrobiłem to nic nie pomogło, dalej jest ten sam problem po wpisaniu passów <_<

Czyli gra dalej nie chodzi... :(

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

no bo teraz to nie jest problem twojego komputera tylko ich serwerow

chyba wiadomo ze na zepsutych serwach nie da rady sie lognac...

o i jeszcze nie doubluj postow z laski swojej uzywaj EDYTUJ

sygnatura_old.png