Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy OpłAca Sie Robic Priva?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy opłaca sie załozyć priva metka?. Najpierw byłby Na hamachi a jak by sie uzbierało fundusze to bym zmienił na Dedyka. Jak myślicie opłacało by sie??... Jeśli tak to bym szukał teamu który by mi pomógł zrobić serwa ogarnąc go;]. Oczywiście admin bedzie

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

Rozumiem że chciałbyś zarabiać na serwerze.

Wszystko wydaję się bardzo proste, jednak nie od razu będzie grało 1000 graczy.

Przede wszystkim -;serwer musi zostać zauważony, bez reklam się nie obejdzie.

Serwer musi już postać kilka mies(dedyk tani jest, 300zł+/mies) .

Dopiero, jak już usuniesz wszystkie bugi, dodasz IS, owe itemy, dodasz coś od siebie, będziesz mógł liczyć na graczy.

Osobiście, jeżeli masz fundusze (ok 1000zł+) na wystawienie serwera na 3-4mies to tak.

Dodam jeszcze, że jest to bardzo żmudna robota, czasami może wydawać się bezsensu .

Opublikowano

no pewnie ze sie oplaca;] nawet dla siebie robisz hamakaa jak jak GM i full zabawy^^ j gralem tak ze rbilem sobie 30lv militara, oraz riba 9999% w i dzien 30lv godzinka expa;] dedyk bardzo drogi wiec wiesz a na miesiac... niby duzo niby malo, ale co potem? hamacha zawwsze robilem i robie nadal dla zabawy;] zobacz an tego ss: http://img6.imageshack.us/i/beztytuuvxp.jpg/ dla tego warto robic priva;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Opłaca się, opłaca. Jeśli IS Będzie to OK.

Ale nie rób płatnej rejestracji, bo nikt nie będzie chciał grać. ;)

Jak coś jestem chętny na admina - pisz na PW B)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

To zależy bo pewnego zarobku z tego nie masz najgorsze jest to że zrobisz 1 błąd i już możesz mieć po serwie musiał byś mieć ludzi co się bardzo na tym znają

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

no pewnie ze sie opyla;] dla wlasnej zabawy, robisz sobie archere kruka srednie 9999% i ripa ded bez skilla'

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...