Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura Bm Vs Sura Wp

kturego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam odrazu mówię że wyszukiwarka mnie zawiodła i odmówiła poszłuszeństwa od razu co lepsze do pvp SURA BM CZY WP ??

Za odpowiedź Plusik<minusik

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
Opublikowano

Zdecydowanie sura wp w expie wymiata na 40+ lvl :)

Licze na plus :D

Zbieram +++ :)

Nie dawac minusow juz !! :D

Szkoda mi tych ludzi,dzieciakow ktorzy stawiaja - bez powodu... To tylko swiadczy o was,nie o mnie :D

Potrzebujesz pomocy ?? Pisz na pw postaram sie pomuc :]

Opublikowano

@UP naucz się czytać, on pyta do pvp..

A więc tak, wg mnie to jest kwestia szczęścia dlaczego? Jeśli mowa o PRIVIE z maksymalnym lvlem ponad 100 to jeśli WP ściągnie ochronke BM to jest po BM, ale jeśli rozproszenie nie siądzie to BM wygra, na takiej zasadzie to jest..

A na polskim metku to nie mam pojęcia:)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Na polskim jest tak: Zależy na jakim poziomie masz zamiar walczyć, jeżeli w przedziale 30-40, to BM w 100%, ale jak wbijesz ok. 50-60 to BM nie ma z tobą szans.

@UP, na privie tak jest, bo wszystko masz na P, dlatego :).

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Sura WP a sura BM to zupełnie 2różne "klasy".

Jeydnie wyglądają podobnie.

Sura BM jest stworzona wprost do PvP z dobrze radzi sobie np. z wojownikiem.

Sura wp, praktycznie tylko pod Exp, chociaż nie powiedziałbym że na wysokim poziomie pod PvP jest zła, jedynie trzeba umiejętnie grać.

Tutaj masz dogłębne opisy;

Sura wp;

http://www.mpcforum.pl/topic/296282-tutsura-wp-gdzie-expicbudowa-postaciiskilleeq/page__pid__2059144#entry2059144

Sura bm;

http://www.mpcforum.pl/topic/228009-tut-sura-bm-pvp/

Opublikowano

Sura BM pro pod PvP,lecz tak narawdę każda klasa jest dobra trzeba tylko mieć eq i umieć grać ;>

Osobiście bym wybrał Sure WP bo BM nie dasz nigdzie rady później ;>

Opublikowano

Pvp ? Zdecydowanie BM ,wiekszosc uwaza ze WP jest lepszy, ja się z tym nie zgodze. Wp jest łatwiejsza postacia w prowadzeniu lepiej sie expi/zarabia lecz pvp to inna bajka. Bm 4 skile atakujace nie liczac duszka, do tego ochronka co na poziomie m daje dosyc duzo. A wp? 2 skile atakujace nie mowiac o rozproszeniu ktore jest bardzo pomocne jesli tylko siadnie. Ale wiadomo jesli sie ma dobre eq i umiejetnosc grania dana postacia osiagnie sie wszystko. Pozdro ;)

Opublikowano

Sura wp to najlepsza postac do expa a sura bm to najlepsza postac dm pvp.

Zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/163928-ankieta-najlepsze-postacie-metin2/

;)

Opublikowano

Zdecydowanie sura wp w expie wymiata na 40+ lvl :)

Licze na plus :D

fakt on mowil do PVP;p

nie gralem nigdy BM'em, ale slyszalem ze jakis duszek czy cos bardzo pomaga bm'owi. to jest tak ze na privie mialem all eq pod PVP mialem 92 wp a rozwalal mnie 67 BM nie mowie ze wp jest zly, bo on dopiero jak fajnie rozwinie eq i skille. sugeruj się tym ze u mnie nabór do gildii byl na PL taki: wp 55 bm 30lv. wiec jest bardzo duza roznica

mi walni - co im tam;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Łatwiej się expi WP i ogólnie w PvP też nie odstaje na 75lvl.

Bierz WP(czarowane + zbroja i jeszcze jakiś ofensywny skill i będziesz kox) a bm byś expił kilka razy dłużej

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...