Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare Pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc dawno nie gralem w wr i chcialbym zadac pare pytan

1.czy nadal mozna expic kladac cos na spacji na roomach , ktore maja auto starty czy jest to jakos zabezpieczone?

2.jak uruchamiac wr w trybie window mode i czy jest to mozliwe w ogole?

3.o co chodzi w lvl bocie i dinar bocie? ^^-tzn glebszy sens znam ale jakos dokladniej

4.jakie hacki sa obecnie niewykyrywalne? i czy da sie je jakos uinaczej uruchamiac niz przez injector ? jakos nie lubie tych dll , bo mialem zawsze z tym jakies klopoty . dzieki za odpowiedzi z gory

pozdrawiam.

kolejne acc :. czekac znow do 100%

Opublikowano

1. Tak ale nie opłaca się bo zaraz wyłapiesz bana od admina.

2. Normalnie się nie da, ale z pewnością jest jakiś sposób. Bylo kilka osób które miały problem polegający na ciągłym odpalaniu WR w oknie.

3. Dinar bot nabija jak sama nazwa wskazuje dinary : ) A LVL bot do końca nie wiem, bo nie korzystam ale to chyba bot do expienia na planty.

3. Nie odpowiem bo jutro może się już to zmienić. Tylko przez injector.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

1.o co chodzi z tymi injectorami? sciagam przykladowo hack -i jak go odpalic ? wiem sa poradniki ale jest wiele roznych injectorow a nie wiem ktory od czego sie rozni

2.razor (bo raczej tylko on mi odpowiada) bylbys tak mily i podal link do tematu hackow ktore Ci dzialaja? :P chce miec cos pewnego.

Opublikowano

Można odpalić hacka bez injectora.! Był ostatnio taki w którym dll było jednocześnie injectorem jako aplikacja.

Level bot-Zakładasz priv room umawiasz się z kolegą i bot sam startuje teleportuje Cię do planta plantuje druga osoba też musi używać tego hacka tylko ona oczywiście defausuje i wtedy lecą Ci levele a nie siedzisz przy kompie nie tracisz kd i mniejsza szansa na banna niż na Harbor IDA

Opublikowano

1.o co chodzi z tymi injectorami? sciagam przykladowo hack -i jak go odpalic ? wiem sa poradniki ale jest wiele roznych injectorow a nie wiem ktory od czego sie rozni

2.razor (bo raczej tylko on mi odpowiada) bylbys tak mily i podal link do tematu hackow ktore Ci dzialaja? :P chce miec cos pewnego.

Co do injectorow to może ten nagrany przeze mnie filmik Ci to wyjaśni.

To jest ukryta treść, proszę

Injector to jest program o rozszerzeniu .exe

W tym wypadku była to ta filiżanka.

Dll'ka to właściwy cheat.

Injector szuka w miejscu w którym się znajduje pliku o takiej samej nazwie tylko ze z rozszerzeniem .dll i uruchamia cheata.

Dlatego oba muszą mieć te same nazwy. Co do injectorow to nie ma znaczenia z którego korzystasz.

Najlepiej z tego co jest podany w temacie wraz z cheatem.

2. Nie korzystam z cheatow ale poszukam co dziala obecnie.

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

dzieki wielkie za ta pomoc. po plusie dla obu :)

jeszcze pytanie ile rund ma zombie mode? bo gralem 7 stracilem 15 minut a dostalem 1/3 tego co na ffa marien...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...