Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Do Wizza?

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibot jak na darmowego bota jest bardzo dobrze rozwinięty. Nie widzę przeszkód, aby puścić wizarda na tym bocie:) Sam mam wizarda i jeszcze parę innych charów i jestem bardzo z niego zadowolony. Automatycznie zmienia broń, zarzuca skille z subklasy, czego chcieć więcej? Śmiało możesz puścić wizarda na ibocie. Jak dobrze ustawisz, to nie będzie Tobie padał, jednak wyjątkiem jest envy. Są cholernie silne, wiec nie zdziw się, jak od czasu do czasu zaliczy glebę:). Tyle ode mnie.

@EDIT: Zależy to tylko od tego, jaki masz set+ subklase. Jeśli jakiś lepszy, to spokojnie. Jeśli jednak nie, to puść na maongach i też ładnie powinno lecieć.

Opublikowano

Dzięki,masz + ,a jak mam 45lv to mogę spokojnie go puscic na 43-44?

ok dzieki

cos mi ten bot szwankuje zatrzymuje sie co chwile i nawet gdy zaznaczy moba zaczne go atakowac za ruski rok ;pp

Nie pisz post pod postem.

//wojtek12

Opublikowano

Widocznie masz włączone jakieś buffy, których bot chce użyć. Wyłącz all bufy i powinno być ok. Dodatkowo sprawdź, czy w odpowiednich ramkach masz skille atakujące. Zobacz też, czy w filtrze ze skillami atakującymi nie masz żadnego bufa dodanego.

@DOWN: Wiesz, wyraźnie napisał, że zaznacza moby, więc sądzę że ustawił radius. Co do mojej rady dla niego, sugerowałem się własnym doświadczeniem z tym botem. Trochę czasu już go użytkuje i wiem co nieco o nim, jakie są problemy etc.

Opublikowano

ustaw na moby na których wiz daje rade zależy jeszcze jaka subka

jak bard to ciezko bo armor zły moim zdaniem robe jak cleric to la to w miare

na 45 mogl byś iść na maongi one mają 43 i chyba 3433 hp z tego co pamietam

niema giantów a wiec miłego botowania :)a atak z odstepami moze temu że skile wbuffach lub na odwrót ustawiles??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

nie potrzebnie przeniosłeś to zła nazwa tematu porpsotu nie wie gdzie i jak expić

a to że ibot w teamacie to tylko dodatek :P że nie sro king czy coś:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...