Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Naprawić 90% Błędów Przy Włączaniu Metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Odpowiedź jest prosta.

Witam pewnie wielu z was miało problem z np. Błąd Devil.dlllub jakieś błedy inne wyskakiwały w metin 2010 jakiś błąd jakiegoś problemu z napisanym dll i później jak dawało sie ok wyskakiwał kolejny błąd z jakimiś kodekami itd rozwiązanie tego problemu jest proste wystarczy że wejdziemy w C:\WINDOWS\system32 znajdziemy tam ten dll z błędu <przykład : devil.dll> kopiujemy go i wklejamy do folderu z metinem. To tyle. Mamy metina gotowego ;] Mam nadzieję że pomogłem. Zbieram +

uwaga_wane_x6690%5B1%5D.jpg

Nie ponoszę odpowiedzialności za szkody wyrządzone tym sposobem.

Wszystko, co zdarza się raz, może już się nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci.

Paulo Coelho

Walkirie

ZBIERAM - !!!

Więc jeśli już coś masz walnąć to walnij MiNuSa ;]

proszę cię! Zbieram - ! Więc jeśli się nie podoba walnij +, ale proszę o -------------!!!

• 3 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Poradnik mało estetyczny. Przeciętny użytkownik wie takie rzeczy. Jak dla mnie nieprzydatny. 

Edytowane przez Atai
Opublikowano

@Atai

Poradniki są z reguły przeznaczone dla osób, które nie wiedzą o rzeczach w nich zawartych. Zaufaj mi, że niewielki odsetek graczy metina zna ten sposób i nie spamuj więcej.

Opublikowano

Nie spamuje tylko wyrażam swoją opinię na temat poradnika, a do tego ma prawo każdy. Poza tym jest sporo poradników jak to naprawić, a ten w dodatku jest bardzo mało estetyczny.

Opublikowano

Co do estetyki masz rację. Poradnik wykonany beznadziejnie. Nie zmienia to faktu, że komentarze typu "Nieprzydatny, bo ja to wiem" są śmieszne w poradnikach. Każdy poradnik jest mniej lub bardziej przydatny.

Opublikowano

Powiedziałem, że jak dla mnie !!! Nie twierdzę, że innym się nie przyda w mniejszym lub większym stopniu. 

• 1 miesiąc temu...