Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Expbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest już jakiś działający exp bot po aktualizacji z 24.02.11?? a jak nie to kiedy mniej więcej będzie może ktoś wie???

JEŚLI POMOGŁEM KLIKNI W ODNIŚNIK I ZAGŁOSUJCIE PROSZE

Mój odnośnik

Opublikowano

up razem free time jest 4 godziny a nie 2.. od 7-8 czas wlaczenie bota i do 9 chyba chodzi . i pozniej od 16-18 .

a innego niema bo tylko ten jest porzadny.. sa jeszcze chinskie farmboty tylko nie ogarniam ich . poszukaj na allegro moze znajdziesz licencjie itd.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Płatny, ale są darmowe godziny codziennie.(2h)

Na razie nie ma żadnego darmowego exp bota.

up razem free time jest 4 godziny a nie 2.. od 7-8 czas wlaczenie bota i do 9 chyba chodzi . i pozniej od 16-18 .

a innego niema bo tylko ten jest porzadny.. sa jeszcze chinskie farmboty tylko nie ogarniam ich . poszukaj na allegro moze znajdziesz licencjie itd.

Jest tylko easy metin2.

To jest ukryta treść, proszę

Jak chcesz używać go po free time, po zalogowaniu na postać wyłącz proces easymetin.exe

Temat został wyjaśniony. Zamykam.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...