Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic Program Do Usuwania Plikow?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

jak w temacie, jak zrobic program do usuwania poszczegolnych plikow. ja widzialem tuta: http://www.mpcforum.pl/topic/36000-warrock-c-cheat-krok-po-kroku/ ale to jest cheat do gry, a z tego co weim za zamiast tamtego wystarczy wpisac kod w ktorym bedzie ze ma usunac dany plik mam racje? jak tak to prosze powiedziec co mam wpisac. jestem nowy wiec nie wiele sie na tym znam. uzywam tutów

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

ogarnij sie troche, nie znasz kompletnie nic , nie umisz pisać programów, nie wiesz nawet w czym zrobić program a co dopiero jak go zrobić. jak ty zamierzasz go zrobić i w jakim języku napisać ?

to nie tylko bezmyslnie przepisać kod i sam ci się zrobi program, trzeba mieć całe oprogramowanie u siebie zainstalowane, i jak ma się kod co dajesz jako wzór do tego co ty chcesz zrobić, ma choć trochę z tym wspólnego ?

do czego ma to być użyte?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czekaj dalej na odpowiedz a co do cb upku... opierdol się proszę bardzo... 2 tematy napisalem a ty kurwa nadal swoje odpierdalasz! mowie ze sie nie znam pytam tylko a t ymi kurwa kazanie odpierdalasz opanuj sie dzieciaku. tak spamic kazdy umi zjebie ale poradzic to wielka sztuka nawet polowy bys bez spamu nie nabil wiec zamknij ryja

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

dziecko jak umiesz tylko ubliżać to wracaj do gry tam sie na innych dzieciach wyżyjesz

pytam z sensem i oczekuje odpowiedzi a ty jak widzę nie wiesz nawet co sam chcesz.

pewnie nie zauważyłeś nawet że nikt nie pisze dla kogoś programów, a jeśli masz problem z kodem to mów konkretnie o co biega i wytłumacz z sensem co potrzebujesz. dla ciebie to tylko poprawić coś w kodzie ale co chcesz poprawiać nie potrafisz nawet powiedzieć po ludzku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a jesli chodzi o emulator c++ jaki gotowy kod musze wpisac by sformatowalo mi wszystkie partycje oraz C z systemem bez zgody urzydkownika?

Opublikowano

Ale po co Ci taki program? Przecież są gotowe :) W windows klikasz plik prawym przyciskiem myszki i klikasz "usuń", a w Linux masz polecenie "rm". Możesz wcisnąć +, z radości chyba sobie zwale.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...