Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mam taki oto problem gdyz sciagnalem pwi i jak klikam install.exe to nic sie nie dzieje ;/

Przed formatem all dzialalo a teraz nie chce (wiec to nie wina sprzetu)

Moj System operacyjny to XP

3 razy sciagalem instalke ale nie dziala (jaky co na dysku mam ta 3 raz sciagana i nawet jak w jakimkolwiek trybie zgodnosci chce uruchomic to nic nie daje)

Prosze o pomoc

Opublikowano

Sciągnalem przez ich downloader przez torrenta antyvira mam tego co wtedy ale i tak dla pewnosci wylaczylem i nic to nie dalo prosilbym o inne porady nt. mego problemu

Opublikowano

przeskanuj pliki jakims antywirusem. Gdy mialem problemy z odpaleniem obojetnie jakiego pliku z rozszerzeniem *.exe tzn ze mialem robaka na kompie tzw Jeffo nie mam pewnosci czy pomoze

Poza tym antyvir nie zablokuje ci pliku instalacyjnego jezeli jest czysty byc moze wczesniej cos zlapales.

Opublikowano

Ja wiem ze nic na kompie nie mam poniewaz microsoft security essentials ma zaprogramowane ze co tak 2 tygodnie chyba sie sam uruchamia by zaczac skanowanie wiec to nie to pozatym zawsze przed odpaleniem czegokolwiek z netu sciagnietego to sprawdzam to antyvirem

Pozatym jak chce ten pliczek .exe uruchomic to wogole takiego procesu nie ma w menadzerze zadan wiec nie wiem o co biega

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...