Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Własnie ściągam grę 4Story , i nie wiem jaką postacią zagrać.

A więc moje pytanie: KIM GRAĆ?!

Żeby było łatwo w expie , na pvp i na wojnach nie musi wymiatać.

Nie chce grać kapłanem bo kiedyś u kolegi grałem i nudno mi się nim grało..

Więc napiszcie jaką postacią grać i dlaczego.

PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI!

Opublikowano

moje zdanie: Woj jest the best:D z poaczatku bedzie trudno ale przy jakims 30lvl jak bedziesz zbieral kase na eq a nie wydawal na glupoty to momet bedziesz wymiatac

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Według mnie łucznikiem gra się trudniej niż wojownikiem, bo ma mało hp i bez eliksirów, przy niektórych stworkach padasz, ale łucznikiem łatwiej się expi.

Bierz łucznika

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

lepiej woja bo łukaem trzeba umnieć dobrze grac żeby troche pokoxic zrasztom sam mam woja 48 lvl

Opublikowano

Może i tak, łucznik jest trochę trudniejszy.

Więc jak zaczynasz przygodę z 4story to bierz wojownika, który jest silną klasą i idealną dla początkujących. Potem jak ogarniesz grę to możesz zmienic klase

Builidy i info znajdziesz tu

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

opisze ci minusy każdej klasy żeby cie zniechęcić ;)

łucznik

mało hp i jak stworki podbiegają niemożesz walić łukiem tylko musisz mieczem (trza skakać jak porypany żeby cie nie dogoniły) w pvp trudno mu idzie z rmc

woj

dość pro postać ale cholernie ciężko się nim expi ze względu na żałosne aoe w pvp trudno mu idzie z zaklinaczem

zaklinacz

fajny itp ale słaby hit i trudno go ogaranąć (jego i stworka) cienki na łuka/może kapcia

kapłan

pedalskie różowe skille ale postać ogólnie udana lecz nudzi sie po 34 lvlu...

rmc

expienie jest trudne ale leje wszystkie klasy poza zaklinaczem/wojem z którym moze miec problemy

czarodziej

w ciul monotonny w pvp jak i w expie to samo stun->wpiedol->stun->wpierdol i tak do 90 lvla,

mam nadzieje że pomogłem :D

Opublikowano

Co magiem trudno się? Mag jest najlepszy do expa od 22 lvl expie nie jest takie proste że jak ma wmiarę ogarniętą rózgę i średnią zbroje to sam light w niecałe 2 min całego spota wyrżnie.Ale jak patrze co wy piszecie to nie macie chyba zbyt dużego doświadczenia w 4s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...