Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stało z UDObotem? Za każdym razem gdy go próbuje załączyc wyskakuje mi info że "nowa wersja jest dostępna i proszę ją ściągnąc". Potem obojętnie czy zamknę okienko czy kliknę OK wyskakuje jakaś plotkarska strona po angielsku, nie mająca nic wspólnego z programem, w dodatku zamyka UDObota. Nie pomaga ściąganie z różnych źródeł - za każdym razem, prędzej czy później komunikat wyskoczy. W czym tkwi problem?

PS: Sorry za pomyłkę w temacie ale nie da się jej poprawic

Opublikowano

Po pierwsze to nie ten dział, a po drugie jak jest napisane żeby ściągnąć to ściągnij:)

Opublikowano

Po pierwsze to nie ten dział, a po drugie jak jest napisane żeby ściągnąć to ściągnij:)

Ale nie da się ściągnąc, Wyskakuje mi ta strona http://aa4605d5.linkbucks.com/ , Jak odkryłem trzeba kliknąc mały przycisk pod prawym górnym i wtedy znajduje sie na jakimś forum, ale znowy wyskakuje okienko "Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator". Co dalej robic?

Opublikowano

Popatrz w dziale Dark Orbit znajdziesz nowszą wersje udobota i raczej nie powinno byc tego problemu .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...