Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POKEMON !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam xD ..... Mam takie pytanko czy ktoś z was grał w pokemony online :P, jeżeli tak (i macie działający serwer) prosiłbym żeby ktoś zapodał linka ( ewentualnie jak się podłączyć) szukałem w google..... ale nie mogę znaleść działającego xD . Mam taka zajawke na grę ... wiec proszę was o pomoc :P

POZDRO ! ;]

banner.gif

Opublikowano

Ja jedyne co z gier z pokemonami pamietam to przypominam sobie Pokemon Card - cholernie wciagajaca gra. potrafilem nad nia spedzic kilka ladnych godzin - i pamietam tez pokemony na snesie - chyba kazdy w to gral. Rozne wersje, ale najbardziej lubialem gold (pikachhu lazil za Ashem ^^). To byly czasy... A o pokemonach online nie slyszalem nawet...

Opublikowano

taa pokemony to była fajna bajka :D i choć wyrosłem już z bajek to pokemony obejrzałbym z miła chęcią, to był hit ;)

usunieta by MIKE

Opublikowano

Nom zgadza się pokemony to był HIT ! :P, ale ja lubiłem tylko te pierwsze potem jakieśgłupie pokemony były inne wymyślane .. :P ale nieważne heh. Nadal szukam pokemonów online ! ( miałem jedna wersje ale była kiczowa.. mój qumpel raz miał ale nie pamięta skąd ... :/ )

banner.gif

Opublikowano
chooj tam z pokemonami Smerfy ROX! xP

Jak widzisz smerfy nie sa tak popularne. Nie dorobily sie wlasnyh gier :P

Opublikowano

RPG z pokemonami na GBA to jedno z lepszych w ktore gralem ;P

Bajke tez ogladalem... No co - kazdy byl dzieckiem ;D

Teraz to juz tylko anime ;]

W online spotkalem sie tylko z grami przez przegladarke - PokemonCrater i TPPC (czy jakos tak).

Opublikowano

popularna bajeczka czyli anime byl Dragon Ball i , Z i GT to bylo cos szacunek dla Akiry Toryamy ;] niech robi wiecej ..:D odcinkow.

Opublikowano
popularna bajeczka czyli anime byl Dragon Ball i , Z i GT to bylo cos szacunek dla Akiry Toryamy ;] niech robi wiecej ..:D odcinkow....

Anime to nie bajeczka ........(dragon ball zajebisty ..) ale temat jest inny..... wiec nie nabijajcie postów jak nie macie info na temat POKEMONÓW ONLINE xD ...

POZDRO :P

banner.gif

Opublikowano
RPG z pokemonami na GBA to jedno z lepszych w ktore gralem ;P

Bajke tez ogladalem... No co - kazdy byl dzieckiem ;D

Teraz to juz tylko anime ;]

W online spotkalem sie tylko z grami przez przegladarke - PokemonCrater i TPPC (czy jakos tak).

Pokemony to anime :D

a gdyby ktoś nie wiedział to Muminki to też anime :)

Opublikowano
Jak widzisz smerfy nie sa tak popularne. Nie dorobily sie wlasnyh gier :P
a szkoda . PAPA Smurfa bym se wybral . pykal , pykal i napewno przegral <_<

Mialem emulator na mojim telefonie N-Gage(z symbianem)

gralem 19 godzin i mi sie znudzilooo . zal . bo bym se jeszcze pogral :lol:

Opublikowano

Smurfy to bardzo stara bajka. Serial skladal się z 421 odcinków :D

Albo Gumisie i Muminki, Reksio tez cholernie stare bajki :D A pokemony to juz troche nowsza bajka ;p

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Oj pamietam jak mialem swira na punkcie Pokemonow i Dragon Ball'a, kiedys tez byly rozne tam karty i krazki takie metalowe z pokemonami i dragon ball w chipsach i sie kupowalo tego po 5 paczek dziennie, jaki ja glupi bylem :D

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

co do tego topicku ja gralem w pokemony online via www. Nawet spoko tylko lagi byly bo okolo 50k userow gralo jednosczesnie :P Niestety nie pamietam linka wpisz w google i znajdziesz :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Jestem Nowy przeczytalem wszystko i zaczalem szukac... Chwile po wpisaniu w googlach hasla znalazlem pokemon online!

Oto link do pokemonow

Sa tam screeny troche tlumaczenia i link do clienta

Niestety wszystko po angielsku...

http://www.onrpg.com/boards/76508.html

Milego grania ;)

sig-3-pl-2-pl8_19327.gif

Moja wolnosc konczy sie... Gdy zaczyna sie wolnosc drugiego czlowieka

• 7 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...