Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej;]

mam do was pytanie, ktoś może sugerować się tematem lecz nie chodzi mi o to by kogoś okradać bo nie zamierzam mieć problemów z policja^^

jestem tutaj nowy nie ma co zaprzeczać, ale moje pytanie jest takie:

czy da się zrobić program np costamcos.exe ze jak sie go odpali wyskakuje mi okno że jest błąd i nie działa albo coś usunie dany plik o wymaganej nazwie, lub cos w tym stylu? chodzi mi o to by zrobić takiego dla zabawy lecz nigdy za to sie nie bralem i nie wiem jak to się robi;] jak by ktoś wiedział ja mi pomoc prosze pisac ;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

zainstaluj autoit, poszukaj w przykładach albo helpie msgbox , wyedytuj sobie skrypt który jest tam GOTOWY i już nie nudź

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a mogl byś mi podac linka do dokladnego tuta? tak jestem neo w tych sprawach, a robie virusa dla siebie ale nie wiem jak zaczac;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

wsxzystko łącznie z tutorialem masz w dziale autoit

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dzieki ale ine wiem jakie dziecko mnie zminusowalo, dalem ci + ale ktos tez cie minusowal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co was ta reputacja obchodzi? Na to zwracają uwagę praktycznie same dzieci.

ME951: szukaj w google. Ludzie którzy coś umieją nie lubią gdy dzieciaki marnują ich czas zamiast poszperać w internecie. Im więcej będziesz prosił tym mniej otrzymasz pomocy.

Oho, widzę, że nieźle odkopałem. Sorry za to.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...